Προκήρυξη Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Προσφυγικού Σωματείου ΠΑΕΕΚ συγκαλεί τα Μέλη του σε Γενικές Συνελεύσεις...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικο Συμβούλιο του Προσφυγικού Σωματείου ΠΑΕΕΚ συγκαλεί τα Μέλη του σε Γενικές Συνελεύσεις  ως ακολούθως :

Σε Καταστατική Γενική Συνέλευση  στις 21.6.2018 ώρα 7.30μμ Η Καταστατική Γενική Συνέλευση συγκαλείται για τροποποίηση του αρθρου  24-παρ. 1 του Καταστατικού το οποίο αφορά την αριθμητική  σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου. Γίνεται πρόταση του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου όπως το Συμβούλιο γίνει 9μελές αντί 15 μελές που είναι σήμερα. Στην Καταστατική Γενική Συνέλευση θα κατατεθεί και ο απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ της διετίας 2016-2018.

Τακτική Γενική εκλογική Συνέλευση στις 28.6.2018, ώρα 7.30μμ.  για εκλογή νέου ΔΣ για τη διετία 2018-2020

Καλούνται τα Μέλη του Σωματείου να παραστούν και στις δύο Συνελεύσεις ώστε να εκλεγεί νέο ενδυναμωμένο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο να δώσει συνέχεια στην ποδοσφαιρική δράση του Σωματείου εις πείσμα των ετών που έχουν περάσει απο την ημέρα που εκδιωχθήκαμε απο τον ΠΡΑΞΑΝΔΡΟ στην Κερύνεια. Σήμερα όσο ποτέ , 44 χρόνια μετά, η ΠΑΕΕΚ χρειάζεται να συνεχίσει ενδυναμωμένη και εμψυχωμένη.

Θα σας περιμένουμε.

Υπενθυμίζεται ότι τα Μέλη για να λάβουν μέρος στις Γενικές αυτυές Συνελεύσεις πρέπει να έχουν διευθετημένες τις συνδρομές τους των τελευταίων δύο μηνών.( ποσό €10 σύνολο). Για διευθλετηση των συνδρομών στο τηλέφωνο 99439019.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δρ. Ανδρέας Σταυρλιδης – Πρόεδρος

Ιωάννης Σιεκέρσαββας- Γραμματέας