"Άρης, Άχνα τα φαβορί/ Δεν περίμενα να ξεκινήσουμε τόσο καλά"

Η ΠΑΕΕΚ έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, καταγράφοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Ο Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ, για τα φαβορί της κατηγορίας, αναφέρεται στους στόχους της ομάδας του και σχολιάζει το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι απέναντι στο ΘΟΙ Λακατάμιας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις...
Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και τα "φαβορί"…


“Καταρχάς το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι είναι το πιο δυνατό και αμφίρροπο των τελευταίων ετών. Οι παραδοσιακές ομάδες της πρώτης κατηγορίας όπως η Άχνα, ο Άρης είναι τα φαβορί. Επίσης δυνατές ομάδες είναι και ο ΑΣΙΛ και η Αναγέννηση Δερύνειας”.

Για την φετινή προσπάθεια της ΠΑΕΕΚ…

“Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και δύσκολες έδρες αλλά ακόμη είμαστε στην αρχή. Δεν παρασυρόμαστε. Είμαστε σε καλό δρόμο και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα για να παραμείνουμε στο δρόμο αυτό. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο από την χρονιά και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας”.

Για το αν το περίμεναν ότι θα ξεκινήσουν τόσο καλά στη φετινή χρονιά…

“Θέλω να είμαι ειλικρινής.Σύμφωνα με το πρόγραμμα μας δεν το περίμενα να ξεκινήσουμε τόσο καλά, όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο αποδείξαμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται”.

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στο ΘΟΙ Λακατάμιας…

“Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με φιλοδοξίες στην φετινή χρονιά. Ένα γειτονικό ντέρμπι. Πάμε στο παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα για να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την νίκη”.