ΕΞΕΛΙΞΗ με Άριστο

Ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα της ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ ενημερώνει για την λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Σεργίδη γνωστοποιώντας παράλληλα για την συμφωνία με τον Άριστο Αριστοκλέους. 

Αναλυτικά:

Λύθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού με κοινή συναίνεση και σε καλό κλίμα η συνεργασία του προπονητή κ. Μάκη Σεργίδη και της ομάδας μας.

Ο κ. Μάκης Σεργίδης πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕΕΚ Κερύνειας με απόλυτο σεβασμό στους ποδοσφαιριστές, τη Διοίκηση και τους Φίλαθλούς, τίμησε με τη στάση του και το ήθος του την ιστορία της ΠΑΕΕΚ.

Η ΠΑΕΕΚ θεωρεί τιμή της που έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με τον προπονητή και πλέον θα βρίσκεται στην θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Κ17.

Η Διοίκηση της ΠΑΕΕΚ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Μάκη Σεργίδη για την πολύτιμη προσφορά του στην ΠΑΕΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο ρόλο που του έχει ανατεθεί.

Παράλληλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συνεργάτη του κ. Πανίκο Φεσσά για τις υπηρεσίες του και την προσφορά του στην ομάδα μας. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Σε έκτακτη συνεδρία της Διοίκησης της ΠΑΕΕΚ ανακοινώσει την αρχή της συνεργασίας της με τον κύριο Άριστο Αριστοκλέους ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Α’ Ομάδας και του κ. Αντρέα Μούζουρου για τη θέση του Βοηθού Προπονητή.

Το Δ.Σ του Σωματείου τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.