"Μεγάλο βήμα ανόδου, με εντυπωσιάζουν οι οπαδοί" (βίντεο)

Ο Αντριάν Πατουλέα σημείωσε άλλα δύο γκολ στο πρωτάθλημα φτάνοντας τα 18 και οδήγησε την Πάφο στη νίκη με 3-2 επί του Εθνικού Άσσιας.

Ο Ρουμάνος στράικερ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην ιστοσελίδα μας kerkida.net, γνωρίζοντας κατά τη διάρκεια των δηλώσεων την… αποθέωση από τους φίλους της Πάφου!

Για το ματς…

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα γιατί παίζαμε σε χαμηλούς ρυθμούς κι ο αντίπαλος μας έβαζε πίεση. Από τύχη θα έλεγα σκόραραν δύο γκολ και μας δυσκόλεψαν μέχρι να βάλουμε το τρίτο μας γκολ”.

Για τη σημασία της νίκης…

“Είναι δύσκολο όταν παίζουμε με ομάδες που είναι πίσω στο βαθμολογικό πίνακα και δεν μας αφήνουν χώρους να σκοράρουμε πολλά γκολ. Όμως σήμερα σκοράραμε τρία γκολ και είμαι χαρούμενος γιατί τους πιέσαμε μέχρι να πάρουμε τη νίκη στο τέλος. Με αυτή τη νίκη νομίζω πως κάναμε ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο που θέλουμε τόσο πολύ”.

Για τους οπαδούς… (εν μέσω αποθέωσης)

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τους οπαδούς μας και ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται μαζικά και στην Α΄Κατηγορία. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους. Νοιάζονται για την ομάδα και πάντα με εντυπωσιάζουν!”