Η Pafos fc τιμά τον Νάσο!

Ο θάνατος του Παφίτη Νάσου Κωνσταντίνου συγκλόνισε το Παγκύπριο. 

Ο Νάσος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σκορπίζοντας τη θλίψη σε όλη την Κύπρο.

Από άκρη σ΄ άκρη του νησιού χιλιάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Νάσο με τον δικό τους τρόπο. Άλλοι μέσα από αναρτήσεις στα social media, άλλοι με πανό που ανάρτησαν στα γήπεδα, με φανέλες που έγραφαν «Καλό ταξίδι Νάσο».

Η Pafos fc δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου. Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάσκεψη τύπου που θα πραγματοποιήσει η ομάδα για την παρουσίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου θα ανακοινωθεί ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα της πόλης θα τιμήσει τον 24χρονο νεαρό που υπήρξε και παλαιότερα μέλος του ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Μέσα από τα social media ο Χρίστος Γλυκύς, πρόεδρος της Pafos fc επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας, δείχνοντας πως δεν θα αφήσουν να ξεχαστεί ο Νάσος και πως θα είναι για πάντα μαζί μας.

Η ανάρτηση του Χρίστου Γλυκύ:
«Στο πιο όμορφο ταξίδι βιαστικές να πας, γιατί ήσουνα πάντα γενναίος, όπως πράττουν πάντα οι πρώτοι. Θα φροντίσω λεβέντη μου να σε θυμάται για πάντα η Πάφος και η ομάδα που ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά . Αιώνια σου η μνήμη»⚽️.