Απολογισμός και Γενική συνέλευση

Μέσα από ανάρτηση του Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ξυλοτύμπου καλεί όλα τα μέλη του σωματείου να παραστούν στην ετήσια Γενική συνέλευση της ομάδας.

Η ανάρτηση: 


“Αγαπητοί συγχωριανοί και συγχωριανές, αγαπητοί φίλοι και φίλες του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ξυλοτύμβου 2006, ακόμα μία ποδοσφαιρική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της για την ομάδα μας, που αισίως βαδίζει στο δωδέκατο χρόνο ζωής της. Η ομάδα μας φέτος έχει αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας και έχει αποκομίσει τεράστιες εμπειρίες σε όλους τους τομείς, παρόλη την πικρία που μας άφησε ο υποβιβασμός ειδικά με τον τρόπο που ήρθε.

Όπως όλοι γνωρίζετε η ομάδα μας έχει συσταθεί με απώτερο σκοπό την υγιή ενασχόληση των νέων της κοινότητας με τον αθλητισμό και την σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου.
Κάθε χρόνο λειτουργούν και οι ακαδημίες μας με περίπου εκατό (100) παιδιά ηλικίας από έξι (6) μέχρι δεκαεφτά (17) ετών και τα οποία λαμβάνουν μέρος σε πρωταθλήματα της ΚΟΠ και σε τουρνουά της περιοχής μας.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε και με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν για να συνεχίσει να υφίσταται η ομάδα αυτή πρέπει όλοι μαζί να οργανωθούμε και να βαδίσουμε ενωμένοι με σκοπό κτίσουμε πάνω σε γερά θεμέλια μια ομάδα νοικοκυρεμένη, η οποία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Καλείστε όλοι λοιπόν στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 η ώρα 7:30 μμ στο Βρεφοπαιδοκομικό Σταθμό Ξυλοτύμβου, όπου θα γίνει ανασκόπηση της χρονιάς, οικονομικός απολογισμός και εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στα μέλη του Σωματείου. Ανανέωση μελών και εγγραφή νέων μελών θα γίνεται κατά την προσέλευση στην αίθουσα.
Ο καθένας, όπου και όπως μπορεί να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος. Η Γενική Συνέλευση αφορά ολόκληρη την κοινότητα και όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου”.