"Όλοι έχασαν βαθμούς/ Εθνικός, Άρης, Ολυμπιακός λόγω ονόματος"

Το ΘΟΙ Λακατάμιας μετά και το πέρας της 4η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με την Ομόνοια Αραδίππου. Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους μίλησε στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια του ΘΟΙ, για την “κορυφή”,  για τα φαβορί της ανόδου και σχολιάζει το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Αγία Νάπα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις… 

Για την φετινή προσπάθεια του ΘΟΙ…

“Είμαστε μια νέα ομάδα σε σχέση με πέρυσι. Άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ. Γίνεται πολύ καλή από το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια μεταξύ μας. Αν και είναι αρχή, πιστεύω δέσαμε όλοι μαζί. Ο στόχος είναι να αποφύγουμε τις περιπέτειες. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι, το είδαμε μέχρι τώρα, ότι όλοι έχασαν βαθμούς”.

Για το αν το περίμεναν ότι μετά το πέρας των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών θα βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…

“Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος. Μας έκανε καλό η ήττα στην πρεμιέρα. Σε κάθε παιχνίδι στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να βγουν συμπεράσματα πιστεύω”.

Για το αν υπάρχουν φαβορί για την άνοδο…

“Σίγουρα Εθνικός, Άρης, Ολυμπιακός λόγω ονόματος αλλά και το ότι είναι ομάδες παραδοσιακά της πρώτης κατηγορίας, είναι τα φαβορί. Έχουν σαν στόχο την άνοδο αλλά γενικά πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα και δεν θα έχει κανένας εύκολο έργο”.

Για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Αγία Νάπα…

“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πάμε για του τρεις βαθμούς, όπως σε όλα τα παιχνίδια. Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, τώρα ξεκινούν τα δύσκολα”.