ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: "Δεν με ανησυχεί ο προγραμματισμός/Κάθε χρόνο κυνηγάμε το πρωτάθλημα" (Βίντεο)

Close
ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ: "Δεν με ανησυχεί ο προγραμματισμός/Κάθε χρόνο κυνηγάμε το πρωτάθλημα" (Βίντεο)

Πρεμιέρα του AEK Larnaca TV με συνέντευξη του Προέδρου της ομάδας!

To AEK Larnaca TV κάνει πρεμιέρα, με την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Προέδρου, Άντρου Καραπατάκη.

Tα όσα είπε:

Για το ΑΕΚ Larnaca TV... Είναι μια καινοτόμος δημιουργία της ομάδας του σωματείου. Είναι για να έρθουμε σε περισσότερη επαφή με τον κόσμο της ΑΕΚ. Να καλύψουμε γεγονότα της ΑΕΚ που δεν τα καλύπτουν τα media και γενικά να προωθήσουμε όλα τα τμήματα του σωματείου μας.

Για την προσπάθεια μείωσης του προϋπολογισμού και για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων… “Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έγιναν δύο προσπάθειες. Μία προσπάθεια ήταν για να τακτοποιήσουμε τα περσινά συμβόλαια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί χάρισαν ένα σημαντικό ποσό των συμβολαίων τους λόγω του κορωνοϊού. Φέτος έγινε αναπροσαρμογή. 90% των περιπτώσεων έχουν τελειώσει. Έχουμε ακόμα 1-2 περιπτώσεις. Όλοι έδειξαν κατανόηση της οικονομικής κατάστασης, τους ευχαριστήσαμε εξάλλου δημόσια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την συμπεριφορά τους".

Για τις μεταγραφές και την ανησυχία του κόσμου… “Δεν με ανησυχεί καθόλου. Ο προγραμματισμός προχωρά. Είμαστε σε εγρήγορσή. Οι μεταγραφές λίγους στις 14 του Σεπτέμβρη, έχουμε ακόμα ένα μήνα. Θέλουμε να κάνουμε ομάδα για ολόκληρο τον χρόνο, όχι για το πρώτο παιχνίδι. Έχουμε πάρα πολύ χρόνο. Μεταγραφές θα γίνουν. Η ομάδα θα ενισχυθεί. Ο κόσμος να μην ανησυχεί, να έχει υπομονή και να περιμένει".

Πως επηρέασαν τα νέα δεδομένα λόγω της πανδημίας… “Πάρα πολύ. Είμαστε σε πολύ διαφορετικές συνθήκες. Από την οικονομική κατάσταση των σωματείων μέχρι να φέρεις κάποιο ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχουν πτήσεις, πρωτόκολλα, φιλάθλοι. Θα είναι τελείως διαφορετική η σεζόν φέτος. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα γιατί από ότι φαίνεται μπορεί να βγάλουμε όλη τη σεζόν με τον κορωνοϊό”.

Για τα έργα στο γήπεδο… “Τα έργα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Τώρα θα δουλέψουν όλη την περίοδο του Αυγούστου. Υπολογίζουμε να τελειώσουμε μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη. Σε 3 μήνες το γήπεδο θα είναι κατηγορίας 4. Ήδη έχουμε μεγάλη ζήτηση από ομάδες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο για Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ζήτησε και η Εθνική ομάδα. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.**

Οι στόχοι της σεζόν για την  ΑΕΚ… “Η ερώτηση για τους στόχους νομίζω είναι αχρείαστη. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Το παρελθόν να το ξεχάσετε. Τα τελευταία 6 χρόνια με εξαίρεση τη φετινή περίοδο είμαστε στην Ευρώπη. Κάθε χρόνο κυνηγούμε το πρωτάθλημα, κάθε χρόνο είμαστε αξιόμαχοι στο Κύπελλο. Όσο είμαι εγώ στην προεδρία η ομάδα μας πάντα θα πρωταγωνιστεί. Ο κόσμος να μην ανησυχεί ο προγραμματισμός τρέχει. Έχουμε δυσκολίες. Θέλουμε να κάνουμε τις σωστές επιλογές. Θα πάρουμε τους παίκτες που χρειάζεται η ομάδα. Ο προυπολογισμός είναι μειωμένος αλλά αρκετά μεγάλος για να καλύψουμε τους στόχους μας. Ο κόσμος να μην ανησυχεί. Να μας αφήσει να κάνουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε την κριτική μας στο τέλος".

**Ο πρόεδρος της ΑΕΚ περιέγραψε στο γήπεδο τα βελτιωτικά έργα που γίνονται

Δείτε το βίντεο: