Ξέσπασμα... "Στην Κερκίδα": "Καταλογίζω σκοπιμότητα-Να παραιτηθεί ο Τιμόθεος, γιατί να πληρωθεί;"

Close
Ξέσπασμα... "Στην Κερκίδα": "Καταλογίζω σκοπιμότητα-Να παραιτηθεί ο Τιμόθεος, γιατί να πληρωθεί;"

Στην μεσημεριανή αθλητική εκπομπή του Digital, "Στην Κερκίδα" φιλοξενήθηκε ο Τεχνικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ.

Το διοικητικό στέλεχος των "μαυροπρασίνων" και πρώην προπονητής του "Τακτακαλά" ήταν καλεσμένος του Άρη Κυριάκου και μίλησε για τον χθεσινό αγώνα με την ΕΝΠ, τα παράπονα για την διαιτησία και την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Πολύ έντονος ο κύριος Σεραφείμ εξαπέλυσε επίθεση προς τον Τιμόθεο Χριστοφή που τον κάλεσε να παραιτηθεί. "Θα χρειαστούμε VAR για να ελέγχει το VAR" - "Γιατί να πληρωθεί; Να παραιτηθεί ο Τιμόθεος Χριστοφή" οι ατάκες του.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

"Ο διαιτητής δεν είδε την φάση, όφειλε το VAR να ενημερώσει τον διαιτητή. Το VAR όφειλε να ειδοποιήσει τον διαιτητή. Εγώ καταλογίζω σκοπιμότητα. Δεν δέχομαι καμία δικαιολογία και καμία απολογία. Δεν δέχομαι. Είναι σκόπιμο. Αν δεν το είδε πάμε στο θέμα ανικανότητας. Θα θέλουμε VAR για να ελέγχει το VAR. Φέραμε ένα σύστημα για να διορθώνει τα λάθη, μπαίνει πλέον η βεβαιότητα σκοπιμότητας. Να παραιτηθεί ο κ. Χριστοφή. Γιατί τον έχουμε εκεί; Γιατί να πληρωθεί; Το είδε όλη η Κύπρος. Μέχρι εκεί που μπορούμε θα το πάρουμε. Νιώθουμε μεγάλη κοροϊδία. Είναι κοροϊδία για το πέναλτι και αποβολή του Ζαχαρίου με την ΑΕΛ, είναι κοροϊδία που δεν δόθηκε το πέναλτι της Ομόνοιας με τον Εθνικό. Δεν έχουν καμία δικαιολογία. Μπορεί να είμαι έντονος, αλλά έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Θα αχριστεύσουμε το VAR, αν δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι δεν έπρεπε να χρησιμοποιηθεί. Έχουμε επικοινωνία με την ΚΟΠ. Τι να πει και η ΚΟΠ;"

Για την κατηφόρα του Ολυμπιακού; "Η πτώση της απόδοσης έχει να κάνει με τον κορωνοϊό, με τις αποβολές, η ομάδα δεν αγωνίζεται με το κανονικό της ρόστερ. Δείξαμε καλή παρουσία με τον Απόλλωνα και χθες για διάφορους λόγους δεν κερδίσαμε. Ελπίζουμε να σταθούμε στα πόδια μας χωρίς εξόφθαλμα λάθη."

fgfgggdfgfgdfg