"Αλίμονο να μην μπορείς να καθαρίσεις το παιχνίδι με την Μάλτα"

Close
"Αλίμονο να μην μπορείς να καθαρίσεις το παιχνίδι με την Μάλτα"

Ο Σάββας Θεοδώρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ". Ο Κύπριος προπονητής αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς της Εθνικής μας απέναντι στη Μάλτα...

-"Δυστυχώς για ακόμα ένα παιχνίδι μας απογοήτευσε η Εθνική. Περιμέναμε διαφορετικά αυτά τα παιχνίδια. Μέσα από τα δύο παιχνίδια η Εθνική έδειξε πολλές αδυναμίες. Δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Δύο διαφορετικά παιχνίδια, αλλά δείξαμε αδυναμίες. Αλίμονο να αγωνίζεσαι εντός έδρας με την Μάλτα και να μην μπορείς να καθαρίσεις το παιχνίδι".

-"Δεν έχουμε την ποιότητα που έχει η Κροατία. Είμαστε πιο ποιοτικοί από την Μάλτα. Ακόμα και χθες στη φάση που κερδίζαμε δεν είδα στα μάτια των ποδοσφαιριστών μας να γυαλίζει το μάτι τους για την νίκη. Δεν υπήρχε η ανάλογη πίστη".

-"Με ομάδες όπως την Μάλτα έπρεπε να τα καθαρίζουμε από νωρίς. Ως Εθνική είχαμε πολλά πρόσωπα μέσα στον αγώνα. Μπήκαμε με ψηλές πιέσεις. Μετά το 25λεπτο η ομάδα μας έδωσε χώρο, αντί να κυνηγήσουμε το δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πάλε έδωσαν χώρο. Η Μάλτα μπήκε με καλύτερη ψυχολογία, μας πίεσε. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Μας διάβασε ο αντίπαλος".

"Ο Απόλλωνας, η Ανόρθωση, η ΑΕΛ, η Ομόνοια θα είναι εκεί. Κακό ξεκίνημα για το ΑΠΟΕΛ. Αναμένουμε την συνέχεια. Είναι νωρίς ακόμα.Υπάρχει δρόμος για το πρωτάθλημα".