Με την επανέναρξη θα επιστρέψουν δύο βαρόμετρα για την ΑΕΚ. Ο λόγος φυσικά για τους Ρόντεν και Λέδες.
Στο ντέρμπι με τον Άρη η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ δεν επέτρεψε να φανεί η απουσία τους. Διαφορετικό παιχνίδι με δύο ομάδες να βγαίνουν μπροστά για να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Στο παιχνίδι με την Ένωση όμως παραφάνηκαν οι απουσίες τους. Ένα παιχνίδι με την αντίπαλη ομάδα να αμύνεται κατά κύριο λόγο, χωρίς κάθετο παιχνίδι από την ΑΕΚ προκειμένου να βρει το γκολ.

Ο Λέδες είναι παίκτης δημιουργίας, κρατά μπάλα, άψογος χειριστής, μπορεί να κάνει παιχνίδι από το κέντρο. Ο Ρόντεν από την άλλη, είναι εξίσου κομβικός από διαφορετική άποψη. Ο τρόπος που χρησιμοποιείται από τον Μπεργκ είναι να κινείται, να τραβά πάνω του αμυντικούς για να ενεργοποιούνται με ευκολία τα φτερά και ο Αϊτόρ που έχει ρόλο ελεύθερου.
Στα τρία επόμενα παιχνίδια κρίνονται απαραίτητοι για τους πιο πάνω λόγους. Επίσης θα είναι και μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουν σε αγωνιστικό ρυθμό πριν την έναρξη του β' γύρου.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου: