Ανακοίνωσε Αθανασιάδη η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Αθανασιάδη η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Γιώργο Αθανασιάδη για δύο χρόνια. Γνωστός ο 31χρονος Ελλαδίτης κίπερ με την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα κυρίως με την ΑΕΚ Αθηνών ενώ είναι διεθνής και με την Εθνική Ελλάδος. Αναμένεται να έρθει στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Αναλυτικά:

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη.  

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τα επόμενα 24ωρα για την ολοκλήρωση της μεταγγραφής και την υπογραφή συμβολαίου για τα επόμενα 2 χρόνια.

O Γιώργος Αθανασιάδης από το καλοκαίρι του 2019 αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών, με τα χρώματα της οποίας πανηγύρισε το νταμπλ την σεζόν 2022/23 και πραγματοποίησε 70 συνολικά εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή και συνέχισε σε Εθνικό Σοχού, Πανθρακικό (62 συμμετοχές) και Αστέρα Τρίπολης (58 συμμετοχές), ενώ την σεζόν 2021/22 υπερασπίστηκε την εστία της FC Sheriff (35 συμμετοχές), με την οποία πανηγύρισε επίσης το νταμπλ και αγωνίστηκε με επιτυχία στους ομίλους του Champions League. 

Βρισκόταν σταθερά στις κλήσεις της Εθνική Ελλάδας και έχει αγωνιστεί σε 1 παιχνίδι κόντρα στην Γερμανία. 

k