Απλή η λογική των μειώσεων/Δεν χρειάζεται... φασαρία

Close
Απλή η λογική των μειώσεων/Δεν χρειάζεται... φασαρία

Καλό θα είναι οι ομάδες-ποδοσφαιριστές και... τρίτοι, να προσαρμοστούν στο δεδομένο. ΠΩΣ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε αγώνες Ιούνιο-Ιούλιο και... προπονήσεις τον Μάιο (ίσως μετά το πρώτο 10ήμερο). 

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Ζητούμενο λοιπόν σήμερα είναι οι ομάδες να τα βρουν με τους παίκτες τους ως προς τις απολαβές τους το διάστημα... αδράνειας και για τον έξτρα χρόνο που θα χρειαστεί να αγωνιστούν.

Πολύ απλά τα πράγματα παρόλο που ορισμένοι προκαλούν φασαρία χωρίς αυτή να είναι ουσιαστική. Καλό λοιπόν θα είναι να μπουν σε αυτή τη λογική και να εξηγηθούν σταράτα με τους ποδοσφαιριστές τους. Και η αλήθεια είναι πως όλες οι ομάδες θα πρέπει να είναι λογικές όπως λογικοί πρέπει να είναι και οι ποδοσφαιριστές.

ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ-ΚΟΠ θα δώσουν τις κατευθύνσεις. Τι ισχύει σχετικά με τα συμβόλαια... Το θέμα με την οικονομική διευθέτηση είναι σε ένα πλαίσιο αλλά με την λογική πως η κάθε ομάδα μπορεί να κινηθεί ελεύθερα. Στην Ευρώπη παρακολουθούμε ομάδες να κλείνουν συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές τους. Όλοι μπαίνουν στην λογική των μειώσεων χωρίς το ποσοστό να είναι απόλυτα καθορισμένο.

Έτσι λοιπόν η κάθε ομάδα και εδώ στο νησί μας λογικά θα κινηθεί με βάση τις δικές τις δυνατότητες, το δικό της σκεπτικό. ΠΧ η Ψ ομάδα ίσως θέλει να πληρώσει τους ποδοσφαιριστές της στο 100% για τον μισό Μάρτιο και όσο διάστημα χρειαστεί έστω και αν αυτοί είναι μακριά από τα γήπεδα. Άλλη ομάδα μπορεί να συμφωνήσει με τους παίκτες της για το 50%, άλλες για το 30% κλπ κλπ. Η κάθε ομάδα σε αυτό το σοβαρό θέμα πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι θα κινηθούν με τη δική τους λογική. 

Τι πιο απλό;;; Δεν χρειάζεται φασαρία ειδικά από εμας τους τρίτους που δεν εμπλεκόμαστε άμεσα. Εμείς ως ΜΜΕ επιθυμούμε το συντομότερο ΟΛΟΙ να τα βρουν έτσι ώστε ομάδες, ποδοσφαιριστές να είναι ικανοποιημένοι. Όλοι θα χάσουν αλλά υπάρχει μέση λύση.

cxcx

kerkida.net team