Παρ’ ότι ημέρες για σοβαρή προετοιμασία δεν υπάρχουν η ΑΕΚ πρέπει να μάθει να ζει στα σερί παιχνίδια.
Μετά την ισοπαλία(1-1 με την Ανόρθωση) ακολουθεί ο εξ αναβολής αυριανός αγώνας κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ γεγονός που φέρνει μόλις μια προπόνηση ακόμη για να ολοκληρώσουν την μίνι προετοιμασία τους οι Λαρνακείς.
Ο Ιμανόλ Ιδιακέθ δεν υπολογίζει σε τέσσερις ποδοσφαιριστές του στην αυριανή έξοδο μιας κι εκτός από τους τραυματιές Τσακόν, Γκαρσία και Κομέρ, δεν υπολογίζεται ούτε ο Χάιρο Ισκιέρδο ο οποίος ήρθε μετά την αρχική ημερομηνία του αγώνα με την Ομόνοια (αγώνας 1ης αγωνιστικής).
Οι «κιτρινοπράσινοι» θέλουν να έχουν καλύτερη αντίδραση με αποτελεσματικότητα σε σχέση με το ματς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στοιχεία που μπορούν να δώσουν τη νίκη στην ΑΕΚ ή τουλάχιστον θ’ αυξήσουν τις πιθανότητές τους προς το θετικό αποτέλεσμα στο ΓΣΠ.
Δείτε το Super Monday (#3 - 2025/2026) με καλεσμένο τον Χρίστο Σιέλη: