Αποφασίζουν για ξένους ρεφ/Το οικονομικό και η πανδημία

Close
Αποφασίζουν για ξένους ρεφ/Το οικονομικό και η πανδημία

Στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ με θέμα τη διαιτησία και την πιθανότητα καθόδου ξένων διαιτητών για τη συνέχεια των αγώνων των πλέι οφ.

Ένα αίτημα που έγινε με κάθε επισημότητα γνωστό από πλευράς Απόλλωνα μετά και το ντέρμπι με την Ανόρθωση που έφερε πολλές φωνές διαμαρτυρίας από την ομάδα της Λεμεσού. Και ακολούθησαν οι ενέργειες του Φοίβου Βάκη.

Νέα πλατφόρμα Parimatch - Νέα εμπειρία στοιχήματος

Το αν θα έρθουν ξένοι διαιτητές δεν είναι θέμα ψηφοφορίας αλλά ούτε θέμα πλειοψηφίας. Αν η ΚΟΠ αποφασίσει να φέρει ξένους διαιτητές θα προχωρήσουμε με ξένους. Πολλοί άλλωστε είναι αυτοί που συμμερίζονται και αναγνωρίζουν τα προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία είναι αρκετά σοβαρά. 

Στο ενδεχόμενο όμως καθόδου ξένων διαιτητών στην Κύπρο υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες. Το οικονομικό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Μιλάμε για ένα συνολικό κόστος περίπου ύψους 12.000 ευρώ ανά παιχνίδι.

Από κει και πέρα, υπάρχει το πρόβλημα με τον Covid-19. Είναι η καραντίνα στη… μέση και οι περιορισμένες απευθείας πτήσεις από αρκετές χώρες, 

Η Εκτελεστική θα συνεδριάσει και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων που θα υπάρξει θα διαφανεί ποια κατεύθυνση θα πάρει το όλο θέμα.