ΑΠΟΨΗ/"Oι ΟΜΑΔΕΣ μας είναι Ελληνοκυπριακές/Δεν επηρεάζονται οι συνομιλίες"!

ΑΠΟΨΗ/"Oι ΟΜΑΔΕΣ μας είναι Ελληνοκυπριακές/Δεν επηρεάζονται οι συνομιλίες"!

Προέκυψε απόηχος μετά το περιστατικό στο Μπακού και την κίνηση του Μερκή να πανηγυρίσει κρατώντας την γαλανόλευκη σημαία μετά το τέλος του ματς με την Καραμπάχ./ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και το ΑΠΟΕΛ υπενθυμίζοντας πως είναι ο... Αθλητικός ποδοσφαιρικός όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας.

Εκφράζεται ως... αντίδραση στην κίνηση του Μερκή η άποψη για το πως μπορεί να είναι... Ελλήνων Λευκωσίας όταν στην ομάδα παίζουν 9/11 ξένοι. 

Ε και τι έγινε αν στο ΑΠΟΕΛ παίζουν 9 ξένοι στην εντεκάδα; Ή αν στον Απόλλωνα είναι ΔΥΟ οι βασικοί Κύπριοι; Ή αν στην ΑΕΚ έχει ένα ή και κανένα Κύπριο; Ελληνοκυπριακές ομάδες δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, η Ανόρθωση, η Ομόνοια, η Σαλαμίνα και οι άλλες; Στην ΚΟΠ δεν ανήκουν; Δηλαδή η ΚΟΠ (Κυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου) πρέπει να γίνει ΞΟΠ; (Ξένη ομοσπονδία ποδοσφαίρου).

Με την αναφορά στην πιο πάνω παράγραφο δεν επικροτώ τις ομάδες οι οποίες χρησιμοποιούν λίγους Κύπριους-δεν είναι το θέμα μας σε αυτή την παρέμβαση.

Επί της ουσίας τώρα... Ο Μερκής του ΑΠΟΕΛ προκλήθηκε από ένα Αζέρο φιλότουρκο και του έδωσε απάντηση. Όσοι μπαίνουν στη μέση για να παρουσιάσουν το ζήτημα με άλλο φακό είναι εκτός θέματος. Ο 35χρονος Ελληνοκύπριος διεθνής αμυντικός με την ενέργεια του ούτε τις συνομιλίες (αν θα γίνουν) με τους τουρκοκύπριους επηρεάζει, ούτε θα ανοίξει "φάκελο" για το ποιος είναι περισσότερο πατριώτης.

Ο Μερκής έπραξε αυθόρμητα το αυτονόητο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

ΜΕΡΚΗΣ

Θωμάς Φραντζής