ΑΡΧΗ με 33%/Σύντομα ΕΠΙΣΗΜΑ το ευχάριστο ΝΕΟ!

Close
ΑΡΧΗ με 33%/Σύντομα ΕΠΙΣΗΜΑ το ευχάριστο ΝΕΟ!

To kerkida.net από τις 13 Μαίου σας είχε ενημερώσει για το πλάνο που σκέφτεται να εφαρμόσει η ΟΥΕΦΑ/ΕΔΩ το θέμα μας

δδδδδ

Πριν από 2 μέρες δώσαμε συνέχεια με το σενάριο διεξαγωγής αγώνων με θεατές ΚΑΙ στην Κύπρο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!  

Όπως σημειώσαμε στο ρεπορτάζ οι πληροφορίες μας από κυβερνητικές πηγές αναφέρουν πως στην πορεία και αφού εν τω μεταξύ σύντομα θα μηδενιστούν τα κρούσματα πρόθεση των αρχών είναι να επιτρέψουν αγώνες με παρουσία φιλάθλων. Όπως τόνισε στο ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ ποδοσφαιρικός παράγοντας αυτό αναμένεται να γίνει για συγκεκριμένο αριθμό θεατών και πως δεν αποκλείεται μάλιστα το ποσοστό επί της χωριτικότητας των σταδίων να είναι τέτοιο και με αυτό να δοθεί δυνατότητα στις ομάδες να καλύψουν σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες τους για εισιτήρια διαρκείας.

ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΕΣ πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για αξίοποιηση του 1/3 το θέσεων για κάθε κερκίδα. Το ποσοστό σε πρώτη φάση θα είναι 33% χωρίς να αποκλείεται να φθάσει μέχρι και το 50% στην πορεία.

Αν συμβεί αυτό, το οποίο είναι πολύ πιθανόν, θα υπάρξει σημαντική ανάσα ειδικά στις ομάδες που κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες έβαζαν ένα πολύ καλό ποσό στα ταμεία τους.

ΨΕ

ΣΨ