Γράφει ο Ανδρέας Βεντούρης/Ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις διεργασίες του στο θέμα του νέου προπονητή της ΑΕΚ, κατάληξη ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής έχει καταρτίσει μία μικρή λίστα, έχει προβεί σε επαφές, αλλά δεν προκύπτει κάτι το προχωρημένο, τουλάχιστον όχι ακόμη αν κι ο καθένας μπορεί να κατανοήσει πως αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.
Όσα ονόματα έχουν κυκλοφορήσει δεν ευσταθούν. Ούτε του Τσόρνιγκερ, ούτε του Σπιλέφσκι, ούτε του Μπάρακ Ιτζχάκι. Το γεγονός ότι έχει ρίξει το βλέμμα του προς Ισπανία μεριά δεν αποτελεί είδηση, είναι κάτι αναμενόμενο.
Αυτό που ισχύει είναι πως ο Ρόκα δεν θα βιαστεί να κλείσει προπονητή για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ την πρώτη αγωνιστική, αλλά ο στόχος του είναι να βρεθεί ο κατάλληλος που θα καθοδηγήσει την ομάδα για όλη τη σεζόν, όχι για ένα παιχνίδι. Επί της ουσίας, το δήλωσε και χθες ο Κυριάκος Δημητρίου, πριν το φιλικό με την Ομόνοια 29Μ: «Το ζητούμενο δεν είναι ο χρόνος, αλλά να υπάρξει η καλύτερη δυνατή επιλογή», ήταν η τοποθέτησή του.
Εξελίξεις φυσικά μπορεί να προκύψουν από μέρα σε μέρα, ανά πάσα στιγμή, καθώς όλα εξαρτώνται από την πορεία των διαπραγματεύσεων και το πότε θα υπάρξει θετική απάντηση από έναν εκ των στόχων του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.