Ζητήθηκε από τον Τάσο Κυριάκου να σχολιάσει στην εκπομπή SUPER MONDAY αν η κατάκτηση του κυπέλλου θα δώσει στην ΑΕΚ δύναμη και ψυχολογία για περαιτέρω επιτυχίες και στην απάντησή του συμπεριέλαβε όλες τις παραδοσιακές δυνάμεις για το τι πρέπει να κάνουν, ώστε να προλάβουν Πάφο και Άρη.
"Για να μπορέσεις κάποιος να προλάβει Πάφο και Άρη, θα πρέπει να αλλάξει 2-3 πράγματα. Το πρώτο σίγουρα είναι να μεγαλώσει το μπάτζετ, όσο κι αν λέμε πως τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάλα. Η Πάφος κάνει καλή διαχείριση των λεφτών που έχει, δηλαδή φέρνει ποιοτικούς παίκτες, δεν κάνει λάθος. Έχει επιτυχημένο τμήμα σκάουτινγκ. Οι ομάδες που ακολουθούν πρέπει να βελτιώσουν το θέμα του σκάουτινγκ και του μπάτζετ για να μπορέσουν να προλάβουν αυτές τις δύο ομάδες, γιατί και ο Άρης είναι μία ομάδα με καλή διαχείριση στο ρόστερ και στο σκάουτινγκ. Δεν θυμάμαι να αποτύχει σε παίκτη, έχουν…δίκτυο.
Είναι φανερό πως η ΑΕΚ έχει τη διάθεση και δεν είναι τυχαίο που είναι κάθε χρόνο εκεί…Και πρέπει να πούμε πως δεν συγκρίνεται το μπάτζετ της με Πάφο, Άρη και Ομόνοια".
Δείτε τι είπε από το 21.37 στο βίντεο της εκπομπής της Digital TV:
