Αυτό που χρειάζεται εδώ και χρόνια ψάχνει ο Ρόκα

Close
Αυτό που χρειάζεται εδώ και χρόνια ψάχνει ο Ρόκα

Με στόχο την ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ ο Τσάβι Ρόκα συνεχίζει τις προσπάθειες του για να φέρει ένα κεντρικό αμυντικό που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Εδώ και τουλάχιστον μία διετία η ΑΕΚ είναι στο ψάξιμο για ένα κεντρικό αμυντικό που θα ηγηθεί και θα δώσει στην ομάδα αυτά που λείπουν. Ένας αριστεροπόδαρος στόπερ επιπέδου θα είναι ότι καλύτερο και ο Ρόκα έχει ήδη μιλήσει με κάποιες περιπτώσεις όμως πιθανόν να μην προκύψουν άμεσα εξελίξεις.

Και αυτό γιατί οι πλείστες περιπτώσεις που αρέσουν δεν θα απαντήσουν τώρα. Θα επιδιώξουν να ψαχτούν στο παζάρι και θα πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις σε μεταγενέστερο στάδιο. Αν βέβαια προκύψει θετική απάντηση μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι ότι καλύτερο για τον Ρόκα, όμως ο Τεχνικός Διευθυντής της ΑΕΚ δεν έχει λόγους βιασύνης και περιμένει.

Ο Ρόκα άλλωστε έχει δείξει ότι και υπομονή διαθέτει και μάτι για να φέρνει παίκτες που μπορούν να δώσουν πράγματα και να κάνουν τη διαφορά.

Ταυτόχρονα οι προσπάθειες για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις συνεχίζεται, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα της Λάρνακας είναι μία ανάσα και από τον Κύπρο Χριστοφόρου.

Πάνος Λάρκος