Φάνηκε βελτιωμένη η ΑΕΚ στο τελευταίο φιλικό της Ολλανδίας με την Σερκλ Μπριζ. Αν και ηττήθηκε με 3-2 το σημαντικό είναι η άμεση απάντηση που έδωσε δύο φορές.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξε και πολλά πράγματα η ΑΕΚ που δέχτηκε δύο γκολ. Αμυντικά υστέρησε και στο κέντρο και στα στόπερ ωστόσο ο Ντίμερς βρήκε ξανά... τον παλιό του εαυτό αφού στο 45' έκανε το 2-1 από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Άμεση αντίδραση από πλευράς ΑΕΚ, στο 42' δέχτηκε το γκολ και στο 45' απάντησε.
Ο Γκιούρτσο είχε δύο καλές φάσεις στο πρώτο μέρος που είναι άκρως θετικό γιατί είναι αναγκαίος και πρέπει να ανεβάσει ρυθμούς ο Ούγγρος,

Πολύ βελτιωμένη και αποδοτική στο δεύτερο ημίχρονο. Λιγότερα λάθη και παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένη η ομάδα του Χουάν Φεράντο. Αρχηγική εμφάνιση στη γραμμή της άμυνας από τον Ρομπέρζ που πέρασε ως αλλαγή στο 60', με ψυχραιμία και εμπειρία ήταν άκρως καθοριστικός για το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του. Στο 51' η Μπριζ έκανε το 3-1 με τον Σάντος... να απαντάει δύο λεπτά αργότερα και να κάνει το 3-2.
Συμπερασματικά, ήταν βελτιωμένη η ΑΕΚ στον τρόπο ανάπτυξής της κυρίως. Το σημαντικότερο... η άμεση απάντηση στα γκολ που δέχτηκε. Ο Χουάν Φεράντο όμως έχει να διορθώσει ακόμα πολλά πράγματα προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.
