Βγήκαν μπροστά οι παίκτες της Partizan

Βγήκαν μπροστά οι παίκτες της Partizan

Ο αρχηγός της Partizan, Slobodan Urošević, κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας του να πάνε όσο το δυνατόν περισσότεροι στο γήπεδο για να τους βοηθήσουν να πετύχουν την πρόκριση.

"Υπάρχει καλό κλίμα μεταξύ μας. Όπως όλοι παρατηρούν, έχουμε προβλήματα με τα αποτελέσματα, αλλά μένουμε ενωμένοι και μπορούμε να βγούμε από αυτό μόνο ως ομάδα. Γι' αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξη όλων των φιλάθλων γιατί όλοι έχουμε μόνο ένα στόχο, και αυτός είναι να πάμε παραπέρα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του Αφρικανού Fousseni Diabaté.

"Όταν είναι δύσκολο, περιμένουμε από τους οπαδούς να μας σπρώξουν, να μας δώσουν τον αέρα στα πόδια. Θέλουμε να ακούμε τραγούδια και ζητωκραυγές, να μας σπρώξουν προς τη νίκη".

Με τη σειρά του  ο Svetozar Marković κάλεσε επίσης τους φιλάθλους να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου στη Husmka.

«Θα τους καλούσα να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και να γεμίσουν το γήπεδο, να μας δώσουν θετική ενέργεια και στήριξη και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί! Θα δώσουμε τα πάντα από τον εαυτό μας για να κερδίσουμε και να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στους ομίλους».

213221

ερρερερερε