Γράφει ο Ανδρέας Βεντούρης/ Το πλάνο του Χάβι Ροθάδα για τον αγώνα με τον Άρη στην «Αρένα», θα περιλαμβάνει δεδομένα μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».
Η επιστροφή του Βαλεντίν Ρομπέρζ θα τον επαναφέρει ξανά στο πλευρό του Χρβόγιε Μιλίτσεβιτς στα στόπερ, με τον Εκπολό να μετακινείται στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Πέτρου Ιωάννου, που θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Ο Γκούρφινκελ, πιθανόν να διατηρηθεί στο αριστερό άκρο.
Απ’ εκεί και πέρα, αν θεωρήσουμε δεδομένους τους Λέδες, Πονς, Ροντέν, Ιβάνοβιτς και Μπάγιτς, απομένει μία θέση στο ένα άκρο της επίθεσης. Στην Πάφο είχε ξεκινήσει ο Μιραμόν, ωστόσο τη θέση αυτή διεκδικούν επίσης οι Χάιρο και Καρδέρο.