(Δείγμα με 3000+) Αυξημένο ενδιαφέρον για διαρκείας και η πρόκληση για τις ομάδες

(Δείγμα με 3000+) Αυξημένο ενδιαφέρον για διαρκείας και η πρόκληση για τις ομάδες

Εδώ και μερικές μέρες "τρέχει" στην ιστοσελίδα μας το γκάλοπ (ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ) αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν.

Είμαστε στην περίοδο που οι ομάδες βγάζουν σε κυκλοφορία τα season tickets τους και αναμένουν από τον κόσμο τους να στηρίξει τόσο οικονομικά, όσο και να εξασφαλίσει μόνιμη παρουσία στο πλευρό των παικτών.

Μέχρι στιγμής περισσότεροι από 3000 αναγνώστες μας έχουν συμμετάσχει και η σφυγμομέτρηση δείχνει αυξημένο ενδιαφέρον.

Αρχικά, όσον αφορά στους φιλάθλους που είχαν και πέρσι διαρκείας, το 85% θα κάνει και φέτος ενώ μόνο το 15% δεν έχει τέτοια πρόθεση. Η επιλογή "Είχα πέρσι, θα κάνω ξανά φέτος", είναι η δημοφιλέστερη, με 49% επί του συνόλου των ψήφων.

Σχετικά με όσους δεν είχαν πέρσι διαρκείας, το 42% δηλώνει ότι θα κάνει φέτος. Επί του συνόλου των ψήφων, αυτό μεταφράζεται σε ποσοστό 18%, δηλαδή διπλάσιο από το 9% του "Είχα πέρσι, δεν θα κάνω φέτος" και δείχνει προς την κατεύθυνση της αύξησης των φιλάθλων που θα έχουν μόνιμη θέση στα εντός έδρας ματς της ομάδας τους.

Υπάρχει ωστόσο και το 58% από όσους δεν είχαν πέρσι, που δηλώνει ότι δεν θα κάνει ούτε φέτος. Ποσοστό... πρόκληση για όλες τις ομάδες, ώστε να κάνουν τις ανάλογες ενέργειες και να πείσουν ακόμα περισσότερους οπαδούς τους να κάνουν την αγορά.

124124