Δεν πάνε γήπεδο αλλά ζητούν αυτά

Close
Δεν πάνε γήπεδο αλλά ζητούν αυτά

Περιμένουν πως η ομάδα τους θα καταφέρει να επιστρέψει στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα κερδίζοντας το ντέρμπι στην ΑΡΕΝΑ, οι οπαδοί της ΑΕΚ. 

Οι φίλοι της ομάδας της Λάρνακας δεν έχουν δικαίωμα να βρεθούν στο γήπεδο λόγω των νέων μέτρων παρόλα αυτά περιμένουν συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του Καρίγιο. 

Οι ΑΕΚ Supporters γράφουν στην σελίδα τους:

Πέμπτη αγωνιστική και ακόμα ένα ντέρμπυ, αυτή την φορά ενάντια στην ΑΕΛ. Με νέες φιλοδοξίες και νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας, ο στόχος της νίκης είναι μονόδρομος μετά και την απώλεια βαθμών στα τελευταία δύο παιχνίδια, ούτως ώστε η ομάδα να παραμείνει εντός  στόχων.

Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο. Να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να ελέγξουμε το παιχνίδι.
 

Αν και μετά από δύο παιχνίδια, επιστρέφουμε στην έδρα μας,  πάλι δεν θα μπορέσουμε να δούμε από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα, λόγω των νέων μέτρων που είναι σε ισχύ για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο αγώνας θα προβληθεί στο AEK Fan club, πάντοτε με όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται. Σας περιμένουμε.
 

ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!