ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Να αυξήσουμε το κυπριακό στοιχείο, ο Μακρής είναι σε μια καλή παραγωγική ηλικία"

Close
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: "Να αυξήσουμε το κυπριακό στοιχείο, ο Μακρής είναι σε μια καλή παραγωγική ηλικία"

Στον Sports1 μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημήτριου...

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για τον χαμό του Μίλιαν Μρντάκοβιτς...

-"Ήταν μια είδηση που μας συγκλόνισε. Άφησε πολλούς φίλους ο Μίλιαν. Δεν τον πρόλαβα στην ΑΕΚ, αλλά ήρθε παρακολούθησε από κοντά τον τελικό Κυπέλλου..κρίμα πραγματικά".

Για τον Μακρή...

-"Για την περίπτωση Μακρή θα πω ότι εμείς έχουμε πει στο μυαλό μας να αυξήσουμε το κυπριακό στοιχείο. Ο Ανδρέας Μακρής είναι σε μια καλή παραγωγική ηλικία. Είναι Κύπριος, είναι διεθνής. Σίγουρα μας απασχολούν περιπτώσεις όπως του Ανδρέα, αλλά δεν θα μπούμε σε ονοματολογία. Εμείς τοποθετούμαστε μόνο όταν υπάρχει κάτι επίσημο".

Για την διαμόρφωση του ρόστερ...

-"Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από την ομάδα μας. Στον Τέτε, στον μικρό γίγαντα. Η προσφορά του ήταν μεγάλη. Και ο Απόστολος πρόσφερε και ο Σάστρε.

Παραμένουν οι εκκρεμότητες των ποδοσφαιριστών που λήγουν τα συμβόλαια τους. Ο Ακοράν, ο Μόισοφ, ο Χέφελ. Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μάριου(Αντωνιάδη). Είναι ακόμη δανεικοί ο Κάσες και ο Ραούλ Λούις. Έχουν επιστρέψεις στις ομάδες τους οι Ναράνχο και Φακούντο. Ανανέωσε και ο προπονητής μας".

Για τον Χέφελ...

-"Εμπίπτει στην κατηγορία όπου όλα είναι ανοιχτά ο Έκτορ. είναι από τις εκκρεμότητες που πρέπει να επιλύσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα".

Για το αν κινηθούν νομικά για το ότι έμειναν εκτός Ευρώπης...

"Εμείς από την πρώτη στιγμή βγήκαμε στην πρώτη γραμμή. Εμείς θέλαμε να διεκδικήσουμε μέσα στο γήπεδο όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για το αν θα πάρουμε άλλα μέτρα, είναι μια ενέργεια που αφορά το Διοικητικό Συμβούλιο".

Για τα έργα στο γήπεδα...

"Τα έργα έχουν επαναρχίσει. Είχαν αναγκαστικά διακοπεί. Έχουν αρχίσει ξανά, έχουμε καλή διάθεση για να προχωρήσουμε κανονικά".