ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑ/Εμπλέκουν πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Close
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΙΣΠΑΝΙΑ/Εμπλέκουν πρώην παίκτη της ΑΕΚ

Σημερινό δημοσίευμα της Ισπανικής "El Confidencial" αναφέρεται εκτενώς στο κεφάλαιο των στημένων αγώνων στην Κύπρο και σημειώνει πως πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι άτομο - κλειδί.

Αφού γίνεται μια περίληψη των όσον έγιναν το τελευταίο διάστημα (βόμβα στο αυτοκίνητο διαιτητή, αναβολή στο πρωτάθλημα κοκ) σημειώνονται αρκετές λεπτομέρειες για τις οποίες οι συντάκτες του συγκεκριμένου Μέσου επικαλούνται δικές τους πληροφορίες.

Ο ποδοσφαιριστής φέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να μετέφερε πληροφορίες σε κύκλωμα στην Ισπανία, για προσυνεννοημένα παιχνίδια στην Κύπρο.

Επιπλέον, αναφέρονται τέσσερις συγκεκριμένοι αγώνες της σεζόν 2017/18, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι οι Αρχές έχουν αρκετά στοιχεία ώστε να υποστηρίξουν την υπόθεση ότι ήταν στημένοι.

Το ρεπορτάζ είναι σε ένα γενικότερο πλαίσιο για τα στημένα παιχνίδια και συνδέει τις υποθέσεις της Κύπρου με τις υποθέσεις της Ισπανίας και τους εκεί χειραγωγημένους αγώνες, κάνοντας λόγο για το ίδιο κύκλωμα. Όπως αναφέρεται, η UEFA συνεργάζεται με τις Αρχές της Ισπανίας για την υπόθεση.

* Για νομικούς λόγους δεν μπορούμε να αναδημοσιεύσουμε το όνομα του ποδοσφαιριστή και τα ονόματα των ομάδων.