Η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων έδωσε την ευκαιρία κυρίως για ανάσες στους ποδοσφαιριστές αλλά και επιπλέον χρόνο στους τραυματίες για να δουλέψουν με στόχο την επιστροφή στην δράση.
Παράλληλα σε αυτό το διάστημα μπορεί να γίνει δουλειά σε κάποια σημεία που πιστεύει ο προπονητής ότι χρειάζεται, αλλά αν ένα πρόβλημα υφίσταται από την αρχή της σεζόν, δεν μπορείς σε 10 ημέρες στην διακοπή Μαρτίου να το λύσεις.
Το θετικό για τον Χένινγκ Μπεργκ σε αυτό το μπρέικ για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, είναι πως είχε όλους τους ποδοσφαιριστές μαζί του κάτι που δεδομένα βολεύει περισσότερο κάθε προπονητή.
Για την ΑΕΚ κανένας ποδοσφαιριστής δεν κλήθηκε στην Εθνική του (πέραν από κάποιους νεαρούς Κύπριους) και άπαντες έμειναν στις προπονήσεις αυτές τις ημέρες, με τον Νορβηγό τεχνικό να κάνει την κατάλληλη διαχείριση και να δουλεύει στα κομμάτια που θεωρεί ότι θα φανούν χρήσιμα, στο φινάλε της σεζόν.
ΔΕΙΤΕ το SUPER MONDAY με καλεσμένο τον άσο της Ανόρθωσης Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο: