Εκθείασε Απόλλων και ΑΕΚ, η Ομόνοια που ξεμπερδεύει, η Ανόρθωση που... φωνάζει και το τελευταίο χάρτι!

Close
Εκθείασε Απόλλων και ΑΕΚ, η Ομόνοια που ξεμπερδεύει, η Ανόρθωση που... φωνάζει και το τελευταίο χάρτι!

Ο Νίκος Παναγιώτου ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου σήμερα στην εκπομπή “Στην Κερκίδα” στο Digital TV. Ο κόουτς του ΑΣΙΛ που κάνει πολύ καλή δουλειά στην προσφυγική ομάδα, σχολίασε ανάμεσα σε άλλα τα τεκταινόμενα στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. 

“Άρης, Πάφος και Ολυμπιακός κάνουν την μάχη να αφήσουν τις μεγάλες ομάδες εκτός εξάδας. Αυτό κάνει πολύ δύσκολα τα σχέδια των ομάδων που έχουν αγωνιστικά προβλήματα, όπως η Ανόρθωση, το ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΛ.

Η Ομόνοια φαίνεται τώρα που ξεμπερδεύει με την Ευρώπη να μπαίνει στην τελική ευθεία χωρίς να είναι πολύ μακριά απ’ την κορυφή.

ΑΕΚ και Απόλλωνας παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο.

Η ΠΑΕΕΚ είναι η ευχάριστη έκπληξη με την παρουσία της, δεν είναι ο κομπάρσος που όλοι περιμέναμε. Εκεί θα γίνει μια μάχη. 

Για την Άχνα, νομίζω το τελευταίο της χαρτί θα είναι με την ΠΑΕΕΚ. Αν δεν το κερδίσει δύσκολα θα προλάβει το τραίνο της παραμονής.

Η Ανόρθωση φωνάζει και λέει ότι θέλει ενίσχυση. Κάποιες επιλογές δεν έχουν βγει, σε κάποιες θέσεις που πονάει, πρέπει να γίνουν οι κινήσεις ούτως ώστε να μπει στην εξάδα και να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Υπάρχει και το Κύπελλο που πρέπει να το διεκδικήσει. Ένας Τεχνικός διευθυντής δεν νομίζω να μπορεί να βοηθήσει στο αγωνιστικό κομμάτι, αν δεν γίνει η ενίσχυση που πρέπει τον Ιανουάριο”.

enter " "