Ο Χενινγκ Μπεργκ προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον στο παιχνίδι με τον Άρη, αφού έκανε 10 αλλαγές στην 11αδα σε σχέση με τον περασμένο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια.
Ο Νορβηγός τεχνικός ήθελε να δώσει ανάσες στους ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικές επιλογές αφού την Τετάρτη (30/4) είναι ο πρώτος ημιτελικός για το Κύπελλο.
Στην απόφαση αυτή έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως το περασμένο παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν την Τρίτη του Πάσχα(22/4, με Ομόνοια), δηλαδή μετά από μία βδομάδα και μία μέρα είναι ο αγώνας Κυπέλλου.
Το διάστημα αυτό είναι φυσιολογικό και δεν πρόκειται οι ποδοσφαιριστές να χάσουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό επειδή δεν πήραν χρόνο ή πήραν μειωμένο στον αγώνα της Κυριακής.
Σε περίπτωση που το περασμένο παιχνίδι της ΑΕΚ ήταν Σαββατοκύριακο (και όχι Τρίτη) και μεσολαβούσαν περισσότερες μέρες (10-11) για το ματς Κυπέλλου ίσως να το σκεφτόταν διαφορετικά ο Μπεργκ.
Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY με τον Νίκο Παναγιώτου: