ΕΠΙΜΑΧΕΣ φάσεις 12ης/ΑΝΑΛΥΣΗ από Η.Τσίκινη

Close
ΕΠΙΜΑΧΕΣ φάσεις 12ης/ΑΝΑΛΥΣΗ από Η.Τσίκινη

Ο μόνιμος συνεργάτης της εκπομπής του καναλιού μας, SUPER MONDAY, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας τις επίμαχες φάσεις της 12ης αγωνιστικής.

Ομόνοια - Ερμής:

"Έχω άποψη γιατί τις είδα. Έχει αδικηθεί η Ομόνοια σίγουρα στο ένα, νομίζω και τα δυο θα μπορούσαν να σφυριχτούν παραβάσεις πέναλτι".

** Για το Ομόνοια - Ερμής δεν έγινε κανονική ανάλυση επίμαχων φάσεων γιατί δεν υπήρχε ο χρόνος μετά το τέλος του ματς για μελέτη.

Πάφος - Δόξα:

- Πέναλτι και κόκκινη σε Δόξα: "Είναι ξεκάθαρο. Το χέρι του αμυντικού είναι σε μη-φυσιολογική θέση. Διογκώνει παράνομα τον όγκο του σώματος του. Η παράβαση είναι ξεκάθαρη, πέναλτι και κόκκινη".

- Κόκκινη, δεύτερη κίτρινη σε Δόξα: "Σταματά μια υποσχόμενη επίθεση. Κρατάει τον παίκτη και τον κλωτσάει χαμηλά. Σωστή η κίτρινη και αποβολή".

Ανόρθωση - ΕΝΠ

-1ο πέναλτι ΑΝΟ: "Σωστά δίνεται το πέναλτι. Ο αμυντικός ανατρέπει τον επιτιθέμενο. Πολύ σωστά δόθηκε το πέναλτι και η κίτρινη".

-Φάουλ Νταουσβίλι: "Επικίνδυνο, ριψοκίνδυνο παίξιμο. Ρητός ο κανονισμός, απευθείας κόκκινη κάρτα. Δεν μπορώ να καταλάβω που βρήκε την κίτρινη κάρτα ο διαιτητής".

-2ο πέναλτι ΑΝΟ: "Ο επιθετικός τοποθετεί το πόδι του έξυπνα, ο αμυντικός κάνει τάκλιν και βρίσκει τα πόδια. Είναι ένα έξυπνο πέναλτι που κερδίζει ο επιθετικός. Σωστά δίνεται το πέναλτι είναι παράβαση". 

-Πέναλτι για ΕΝΠ: "Πάω μαζί με τον διαιτητή. Είναι μια δύσκολη φάση, βρίσκεται στη γκρίζα ζώνη. Μια φάση 50-50 ότι και να πράξει ο διαιτητής δεν είναι άδικο".

-3ο γκολ Ανόρθωσης: "Σωστά δεν δόθηκε χέρι. Όταν βρίσκει στο σώμα και μετά στο χέρι δεν υπάρχει παράβαση."

Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ

-Ζητά πέναλτι η Νέα Σαλαμίνα για χέρι: "O αμυντικός θέλει να αποφύγει την παράβαση. Προσπαθεί να αποφύγει τη μπάλα, το χέρι δεν είναι σε μη φυσιολογική θέση".

-Ζητά 2ο πέναλτι η Νέα Σαλαμίνα: "Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Τα χέρια του αμυντικού είναι κολλημένα. Έχει τα χέρια πίσω ο αμυντικός. Πολύ σωστά που δεν δόθηκε τίποτα".

Απόλλων - ΑΕΛ:

-Πέναλτι Απόλλωνα: "Λάθος του διαιτητή. Βρίσκεται πολύ κοντά στη φάση. Μειώνεται το οπτικό του πεδίο. Παίρνει λάθος απόφαση. Δεν υπάρχει καμία παράβαση. Έπρεπε να δοθεί έμμεσο για θέατρο και κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Απόλλωνα. Ο διαιτητής είχε κακή θέση και δεν τον βοήθησε το οπτικό του πεδίο".

-Πέναλτι ΑΕΛ: "Σωστά δίνεται το πέναλτι. Η μπάλα έρχεται από τον αντίπαλο. Μπράβο στον διαιτητή που το αντιλήφθηκε. Βιάστηκε ο βοηθός να σηκώσει το σημαιάκι. Δεν υπάρχει οφσάιντ και είναι παράβαση πέναλτι. Συγχαρητήρια που δεν παρασύρθηκε από τον Βοηθό".

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL