(Εθνική) Μεγάλη απογοήτευση/Ποιους αγγίζει ο προβληματισμός

Close
(Εθνική) Μεγάλη απογοήτευση/Ποιους αγγίζει ο προβληματισμός

Δεν τραβήξαμε το χειρόφρενο ούτε κόντρα στη Μάλτα... Και ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Η άσημη-μικρή Μάλτα, μας πλήγωσε ξανά. 

Εθνική… απογοήτευση και όχι Εθνική ομάδα. Γίνεται να παίζουμε στην έδρα μας και να μας παίζει στο μισό γήπεδο η Μάλτα; Λίγο εγωισμό βρε παιδιά. Στο 90+8, μάλλον αποδόθηκε δικαιοσύνη, σύμφωνα με την εικόνα του β΄ ημιχρόνου.

Ποιος φταίει για την νέα τραγική πορεία; Μα φυσικά ΟΛΟΙ όσοι ασχολούνται με την Εθνική ομάδα. Η μεγαλύτερη ευθύνη, βαραίνει ωστόσο τους πρωταγωνιστές.  Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει ανήμπορος να αλλάξει κάτι. 

Βαρύ το κλίμα στην ΚΟΠ, μεγάλη απογοήτευση και έντονος προβληματισμός. Αναγνωρίζουν ότι δεν πέτυχε η επιλογή "Κωστέ". Τα… έχουν και με τους παίκτες. Περίμεναν πολύ περισσότερα από τους διεθνείς μας, όχι μόνο κόντρα στη Μάλτα... Μερίδιο ευθύνης, αναλογεί και σε όσους έχουν ρόλο στην Εθνική ομάδα. 

Βιαστικές αποφάσεις, μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε. Θα γίνουν κάποιες συναντήσεις τα επόμενα 24ωρα, αλλά δύσκολα θα ανακοινωθεί κάτι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρακολουθούμε και περιμένουμε… Έφτασε η ώρα να αγγίξουν σοβαρά το κεφάλαιο Εθνική ομάδα. Αν όχι, θα μας ξεπεράσει και το Γιβραλτάρ.

Το σκηνικό που επικρατεί, προκαλεί μεγάλη θολούρα...

Στέλιος Αναστασίου

enter " "