ΕΞΕΛΙΞΗ/"Πράσινο φως" για αγώνες προκριματικών στην Κύπρο

Close
ΕΞΕΛΙΞΗ/"Πράσινο φως" για αγώνες προκριματικών στην Κύπρο

Εξέλιξη σχετικά με το ενδεχόμενο να γίνουν στην Κύπρο προκριματικοί αγώνες Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα σε ομάδες του εξωτερικού.

Η ενημέρωση της ΚΟΠ αναφέρει...

Το Υπουργείο Υγείας τοποθετήθηκε θετικά στην διεξαγωγή προκριματικών αγώνων της UEFA στην Κύπρο, ανάμεσα σε ομάδες που προέρχονται από χώρες οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στην κατηγορία Γ σχετικά με την επιδημιολογική τους εικόνα.

Παράλληλα τέθηκαν βασικές προϋποθέσεις όπως:

*Να τηρηθούν πιστά τα πρωτόκολλα της UEFA και της ΚΟΠ
*Οι αγώνες να διεξαχθούν χωρίς θεατές
*Οι πτήσεις από χώρες κατηγορίας Γ θα πρέπει να είναι ναυλωμένες

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με Cashout, Cyberfootball, 100% bonus εγγραφής, Livestreaming και πολλές άλλες προσφορές!

Σημειώνεται ότι μεταξύ άλλων αυστηρών μέτρων, σε περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων στην Κύπρο, οι ομάδες θα είναι απομονωμένες σε ξενοδοχεία και θα επιτρέπονται μετακινήσεις μόνο για σκοπούς προπόνησης και αγώνα.

Η ΚΟΠ αποτάθηκε στο Υπουργείο Υγείας, μετά από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η οποία εξέτασε το ενδεχόμενο διεξαγωγής προκριματικών αγώνων του UEFA Champions League και Europa League 2020-21 στην Κύπρο. Το θέμα διεξαγωγής κάποιων προκριματικών αγώνων στη χώρα μας, προκύπτει καθώς η Κύπρος θεωρείται, σε ότι αφορά τον κορονοϊό, ασφαλής προορισμός.

Με την ευκαιρία, η ΚΟΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει το Υπουργείο Υγείας για την άριστη συνεργασία και την ουσιαστική συμβολή για αντιμετώπιση της κατάστασης που δημιουργήθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.