ΦΛΟΡΙΑΝ: "Βλέπω το μέλλον μου στην Κύπρο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..."

Close
ΦΛΟΡΙΑΝ: "Βλέπω το μέλλον μου στην Κύπρο αλλά ποτέ δεν ξέρεις..."

Ο Φλοριάν Τολεμές μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου αφού έπαιξε εκεί για αρκετά χρόνια και μίλησε για το Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και για το μέλλον του...

Το ξεκίνημα στην Κύπρο

"Η προσαρμογή μου ήταν πολύ εύκολη αφού το τεχνικό τιμ ήταν από την Ισπανία (έπαιξε εκεί για χρόνια). Ήξερα τον προπονητή φυσικής κατάστασης και τον βοηθό προπονητή. Ήταν ένα πολύ καλό γκρουπ! Μια οικογένεια. Το πρώτο μου επίσημο παιχνίδι ήταν με το ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και σκόραρα, κάτι που έκανε τα πράγματα πιο εύκολα".

Πέρσι και φέτος

"Πέρσι είχα διπλό κάταγμα στο σαγόνι και όταν επέστρεψα, δυσκολεύτηκα να βρω ρυθμό. Φέτος άρχισα καλά πάλι, είμαι εντάξει αλλά ο προπονητής έκανε κάποιες επιλογές με βάση την τακτική και επέλεξε παίκτες που πιθανόν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Το επίπεδο

"Οι πρώτες έξι ομάδες στην Κύπρο είναι σε πολύ καλό επίπεδο, πιστεύω σε μεγάλο βαθμό θα μπορούσαν να ανταγωνιστούν τις ομάδες του Βελγίου. Από την άλλη υπάρχει διαφορά με το δεύτερο μισό του πίνακα".

Το μέλλον του

"Βλέπω το μέλλον μου εδώ στην Κύπρο. Είναι ένα πρωτάθλημα που το απολαμβάνω και η οικογένεια απολαμβάνει το νησί ωστόσο όλα είναι πιθανά. Ποτέ δεν ξέρεις και εγώ ποτέ δεν κλείνω την πόρτα ούτως ή άλλως".