ΦΟΙΒΟΣ στο kerkida/ "Μαζί με το VAR, μπαίνει και το Goal Line" (Όλες οι λεπτομέρειες)

Close
ΦΟΙΒΟΣ στο kerkida/ "Μαζί με το VAR, μπαίνει και το Goal Line" (Όλες οι λεπτομέρειες)

Το VAR έρχεται στην Κύπρο για τον σπουδαίο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ στα πλαίσια του πλέι-οφ του Champions League.

Η τεχνολογία θα μπει για τα καλά στο ΓΣΠ και αναμένουμε με αγωνία τη πρώτη μας εμπειρία με το Video Assistant Referees. Εκτός του VAR στο ΓΣΠ θα εφαρμοστεί και το GOAL LINE TECHNOLOGY.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με τον Γενικό Διευθυντή του ΓΣΠ, Φοίβο Κωνσταντινίδη και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του ηλεκτρονικού συστήματος.

Οι τοποθετήσεις του:

"Αύριο ή το αργότερο τη Παρασκευή θα έρθει η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του VAR για να θέσει σε λειτουργία το Goal Line Technology. Υπάρχουν ήδη οι υποδομές και θα το λειτουργήσουν. H ίδια εταιρεία θα προχωρήσει στην εγκατάσταση του Video Assistant Referee μέσα στο Σαββατοκυρίακο. Μαζί τους θα είναι και διαιτητική ομάδα (ξεχωριστή από αυτή που θα διαιτητεύσει τον αγώνα) και θα γίνουν meetings. Τα έξοδα της εγκατάστασης είναι από την UEFA. Ήδη έχει αποφασιστεί ο χώρος που θα εγκατασταθεί η τηλεόραση, θα είναι μεταξύ των δυο πάγκων. Περιμένουμε τους υπευθύνους για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το όλο εγχείρημα."

Αντώνης Κωνσταντινίδης