Για το CL, για την ιστορία της, για τον κόσμο της!

Για το CL, για την ιστορία της, για τον κόσμο της!

Γι' αυτά τα τρία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα την ερχόμενη Κυριακή. 

Μπορεί η Ευρώπη να έχει κλειδωθεί από την ομάδα του Μπαντία, αλλά η διοργάνωση στην οποία θα παίξουν βρίσκεται ακόμη στον αέρα. 

Τσάμπιονς Λιγκ ή Κόνφερενς; Αυτό θα διαφανεί το βράδυ της Κυριακή, όταν ολοκληρωθούν τα παιχνίδια σε Τσίρειο και "Στέλιος Κυριακίδης"

Οι "κιτρινοπράσινοι", θέλουν να αποχαιρετήσουν αυτή την παράξενη χρονιά με αυτούς με νίκη και να ευχαριστήσουν το κόσμο που ήταν πάντα δίπλα τους και στα εντός και στα εκτός έδρας, κάτι που θα πράξει και την ερχόμενη Κυριακή.

Eκτός από τον κόσμο, το Τσάμπιονς Λιγκ, θα παίξουν και για την ιστορία τους. Θα έχουν να το λένε πως παρά το πρωτάθλημα του ο Απόλλωνας, οι "κιτρινοπράσινοι", με πιθανή νίκη θα παραμείνουν αήττητοι στις αναμεταξύ τους αναμετρήσεις. Οι Λαρνακείς μετράνε δύο νίκες, ενώ ένας αγώνας έληξε ισόπαλος.

Μονάχα η νίκη στο μυαλό του Μπαντία και των ποδοσφαιριστών του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

ηαηα