"Γλίτωσαν τον ασθενή από βέβαιο θάνατο/Ενώσατε ολόκληρη την Πόλη/Σωφρόνη καλωσόρισες"

Close
"Γλίτωσαν τον ασθενή από βέβαιο θάνατο/Ενώσατε ολόκληρη την Πόλη/Σωφρόνη καλωσόρισες"

Με ανάρτηση στα social media το οργανωμένο οπαδικό σύνολο της ΑΕΚ "BOYS ON TOUR" αναφέρεται με ενθουσιασμό στην πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή. 

Αναλυτικά:

"Ας αναλάβουν άμεσα οι Γιατροί". . Με αυτή την πρόταση τελειώσαμε την ανακοίνωση μας στις 4/10/2020...Απο ότι φαίνεται 1μιση μήνα μετά οι Γιατροί όχι μόνο ανέλαβαν αλλά γλίτωσαν τον ασθενή από βέβαιο θάνατο. Πήραν το νυστέρι έκαναν αυτά που πρέπει και μας έδωσαν ελπίδες ότι θα ξαναδούμε αυτό που αγαπούμε σαν οικογένεια μας ΖΩΝΤΑΝΟ!!!

Άντρο Καραπατάκη και υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Σήμερα ενώσατε ολόκληρη την Πόλη, ενώσατε όλους τους Αεκτζηδες, μας δώσατε ξανά λόγο να ελπίζουμε, σας ευχαριστούμε για αυτό και να είστε σίγουροι θα είμαστε δίπλα σας και δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί να μην γίνεται να πάει κόσμος στο γήπεδο αλλά να είστε σίγουροι πως όταν γίνει αυτό το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν!! 

Σωφρόνη Αυγουστή καλόσωρισες στην ομάδα μας, το πάθος σου γνωστό, περιμένουμε να το δούμε και από τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο!! 

Αύριο η ομάδα μας παίζει τελικό, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε στο  ξενοδοχείο Radisson Blu η ώρα 14:45 μαζικά και να ανεβάσουμε την ψυχολογία του νέου μας προπονητή αλλά και των παικτών μας!! 

ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ  αύριο πρέπει να κλείσουμε τους δρόμους, αύριο πρέπει η Λάρνακα να νιώσει πως η ομάδα που την κάνει περήφανη επέστρεψε και ότι από εδώ και πέρα μόνο πανηγυρικες θα είναι οι στιγμές!!! 

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!!!

BOYS ON TOUR!!"

ινμικξμ