Στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ο Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν έπαιξε, ούτε με Απόλλωνα ούτε με Πάφο.
Ο Κύπριοποιημένος στόπερ αποτελεί ηγετική παρουσία στην αμυντική γραμμή της ΑΕΚ και με τον Μιλίσεβιτς είναι από τα καλύτερα δίδυμα. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο... ο Βόσνιος μπορεί να βγει μπροστά και να κάνει παιχνίδι, ο Ρόμπι από την άλλη είναι κλασικός στόπερ και πέρσι ήταν καθοριστικός σε πολλά παιχνίδια. Πέραν αυτού ο Μίλι είναι διοξοπόδαρος και ο Ρόμπι αριστεροπόδαρος, σε αντίθεση με τον Εκπολό (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Η απουσία του και από τα δύο παιχνίδια ήταν πέραν για πέραν αισθητή αφού σε δύο αγωνιστικές η ΑΕΚ δέχτηκε δύο γκολ από αμυντικά λάθη. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη ωστόσο το σημερινό ντέρμπι είναι άκρως σημαντικό για την ΑΕΚ.
Ο Μπεργκ καλείται να παρουσιάσει μια πολύ πιο βελτιωμένη εικόνα από αυτές που είδαμε στις πρώτες δύο. Όποιο μικρο-τραυματισμό και να είχε ο Ρομπέρζ, είχαμε διακοπή και η παρουσία του στο αρχικό σχήμα είναι σημαντική.