Η ΑΝΑΛΥΣΗ των επίμαχων φάσεων με τον Ηρακλή Τσίκινη

Close
Η ΑΝΑΛΥΣΗ των επίμαχων φάσεων με τον Ηρακλή Τσίκινη

Ο μόνιμος συνεργάτης του SUPER MONDAY, Ηρακλής Τσίκινης, σχολίασε το βράδυ της Δευτέρας τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής.

Για το ακυρωθέν γκολ της Ομόνοιας: "Είναι μια πάρα πολύ οριακή φάση, δεν μας βοηθά η κάμερα για να βγάλουμε απόλυτη απόφαση. Αν κοιτάξουμε λίγο τις γραμμές και τους παίκτες στο σταμάτημα της φάσης, θα πούμε πως ίσως είναι οριακά πιο μπροστά ο επιθετικός. Οπότε θα πάμε με τον βοηθό, σωστά ακυρώθηκε το γκολ ως οφσάιντ".

Το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΛ: "Υπάρχει χέρι, κακώς δεν δόθηκε πέναλτι. Το χέρι είναι σε έκταση. Η μπάλα έχει πορεία προς την εστία. Ο διαιτητής δεν είχε καλή θέση, αν ήταν πιο πλάγια θα έβλεπε πως ο παίκτης ήταν μέσα και όχι έξω".

Το γκολ της Ανόρθωσης που ακυρώθηκε: "Πιστεύω ότι σωστά ακυρώθηκε. Οριακό μεν αλλά είναι οφσάιντ. Ο παίκτης είναι λίγο πιο μπροστά. Στο σταμάτημα της φάσης το βλέπουμε. Ο παίκτης της Ανόρθωσης κάνει κίνηση προς τη μπάλα, επηρεάζει τη φάση. Δεν έχει σχέση αν είναι αυτογκόλ. Είναι δύσκολη φάση".

Το πέναλτι που ζήτησε η Ανόρθωση: "Δεν υπάρχει παράβαση. Ο επιθετικός βάζει το πόδι για να κερδίσει το πέναλτι. Ο αμυντικός δεν έχει πρόθεση να τον ανατρέψει. Σωστά ο διαιτητής δεν βλέπει παράβαση. Ο επιθετικός θέλει να κερδίσει το πέναλτι και βάζει το πόδι".

Το πέναλτι που ζήτησε ο Απόλλωνας: "Δίκαια ζητά πέναλτι. Υπάρχει ένα... πονηρό χέρι από τον αμυντικό. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο βοηθός τον διαιτητή. Η μπάλα βρίσκει στο χέρι του αμυντικού, έπρεπε να δοθεί πέναλτι".

φδγδφγδφγδφδφγγδφ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL