Η δεύτερη 11άδα του Charity All Star Game, οι διαιτητές και οι εκπλήξεις

Η δεύτερη 11άδα του Charity All Star Game, οι διαιτητές και οι εκπλήξεις

Οι ετοιμασίες του Charity All Star Game που θα πραγματοποιηθεί στον Ύψωνα την ημέρα των Θεοφανίων σιγά σιγά ολοκληρώνονται.

Η δεύτερη 11άδα θα περιλαμβάνει τους Φανή, Καραμανίδη, Χαραλάμπους, Τσολάκη, Γιαγκουδάκη, Γαρπόζη, Σταυρινού, Κωνσταντίνου, Χριστοδούλου, Gjurev και Χαϊλή, με προπονητή τον Τάσο Κυριάκου.

Να θυμίσουμε και την άλλη εντεκάδα με τους Λεωνή, Θεοφίλου, Μερκή, Μουστάκα, Αλεξάνδρου, Τιμούρ, Ζε Βίτορ, Πιντσέλι, Εγκωμίτη, Κρασσά, και Κοντολέφτερο, με κόουτς τον Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Στη διαιτητική τετράδα θα είναι η Νίκη Καραγιώργη η οποία θα διευθύνει το ματς, με βοηθούς τους Στέλιο Νικήτα, Σκαπούλλη Δημήτρη και τέταρτος ο Γιάννος Κατσιφάρης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει η ώρα 11 π.μ. και οι πρωταγωνιστές θα αγωνιστούν σε δύο ημίχρονα των 35 λεπτών.  Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα γίνονται εισφορές στο γήπεδο για τον σύνδεσμο "Μικροί Ήρωες".  Θα υπάρχουν φουσκωτά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.  Στο γήπεδο θα βγουν σε πλειστηριασμό φανέλες γνωστών εν ενεργεία ποδοσφαιριστών υπογραμμένες από τους ίδιους.  Θα χρησιμοποιηθούν 10 μπάλες στον αγώνα οι οποίες θα πωλούνται 50 ευρώ και κάθε μπάλα θα υπογράφεται από τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές.  Επίσης ο κόσμος θα μπορεί να φωτογραφηθεί και να πάρει αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, ενώ η έκπληξη θα είναι η παρουσία δύο μεγάλων ονομάτων, ενεργών ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα βρίσκονται ως guest stars στο γήπεδο "Στέλιου Χαρή".

*Η ιστοσελίδα μας ως υποστηρικτής της εκδήλωσης θα είναι εκεί και θα σας μεταφέρει τα πάντα.

ξξη

Δείτε επίσης:

Ένα φιλανθρωπικό All Star Game με μεγάλα ονόματα του Κυπριακού ποδοσφαίρου!

Πανέτοιμη η... μια ομαδάρα! (Τιμούρ, Μερκής, Εγκωμίτης και όχι μόνο)

Τιμούρ και Κουρούσιης ενόψει “Cyprus Charity All Star Game”

Η όμορφη κίνηση του Τιάγκο μετά τον Απόλλωνα (φώτο)