Η ιδιαίτερη "συνθήκη" και... ο μοναδικός που "ξέφυγε"!

Η ιδιαίτερη "συνθήκη" και... ο μοναδικός που "ξέφυγε"!

Μια ιδιαίτερη... συνθήκη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ, το στάδιο ''Αλφαμέγα'' και το σημείο του πέναλτι!

Ο Ελλαδίτης πορτιέρο νικήθηκε από την άσπρη βούλα το βράδυ της Κυριακής (6/4) από τον Ντορεγκαράι, και έτσι η... κατάσταση με τα πέναλτι στο στάδιο ''Αλφαμέγα'' συνεχίστηκε.

Η αρχή έγινε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Αύγουστο (25/8), όταν ο Σαγκάλ είδε τον 32χρονο κίπερ να αποκρούει την εκτέλεσή του.

Σχεδόν δυο μήνες μετά, στις 27 Οκτωβρίου, αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΛ, ο Ελλαδίτης νικήθηκε από τα 11 βήματα και την εκτέλεση του Μακρή.

Μόνο ο Άρης έχει... ξεφύγει από αυτή τη συνθήκη, εκκρεμεί ωστόσο το ματς των δυο ομάδων στον 2ο γύρο των πλέι-οφ και δεν αποκλείεται αυτή η παράξενη κατάσταση να ξανά συμβεί.

Μανώλης Μακρόπουλος

Δείτε το βίντεο της εκπομπής SUPER MONDAY με καλεσμένο τον Γιώργο Μερκή:

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ