"Η Κυπριακή κυβέρνηση πήρε μέτρα αμέσως και ήταν απόλυτα σωστή"

Close
"Η Κυπριακή κυβέρνηση πήρε μέτρα αμέσως και ήταν απόλυτα σωστή"

Ο José Manuel Fernández της ΑΕΚ μίλησε σε Ισπανικό μέσο για την κατάσταση εδώ στην Κύπρο με τον κορωνοϊό και την εμπειρία στην ομάδα της Λάρνακας...

"Η κατάσταση δεν είναι όπως στην Ισπανία. Η κυβέρνηση πήρε μέτρα αμέσως και ήταν απόλυτα σωστή. Είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στις ταινίες, που δεν φαντάζεσαι ότι θα το ζήσεις. Θα βγούμε από αυτό πιο δυνατοί και ενωμένοι αν και πρέπει να θρηνήσουμε τόσους πολλούς θανάτους λόγω της αργής αντίδρασης και το ότι δεν δώσαμε όση προσοχή έπρεπε στην Ισπανία. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπω αυτό που συμβαίνει στην Ισπανία, από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Εδώ δεν μπορούμε να βγούμε έξω στον δρόμο παρά μόνο με μήνυμα για λίγη ώρα. 

Η εμπειρία μου στην Κϋπρο ήταν καταπληκτική μέχρι που συνέβη αυτό. Είμαι πολύ άνετος και από την πρώτη στιγμή νιώθω σαν στο σπίτι μου, είμαι πολύ χαρούμενος. Το πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω να φύγω γιατί φεύγεις απ' το σπίτι σου. Όταν ήρθε η πρόταση από την Κύπρο και ένα μεγάλο σύλλογο, αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου πως ήταν η καλύτερη απόφαση.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, ούτε καν οι προπονήσεις. Δεν μας έχουν πει τίποτα ακόμη αν θα αναβληθεί το πρωτάθλημα, παρόλο που δεν το πιστεύω. Πιστεύω ότι θα συνεχιστούν τα παιχνίδια, απλά δεν ξέρουμε πότε".