ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας αύριο..."

ΙΝΤΙΑΚΕΘ: "Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας αύριο..."

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στα ΜΜΕ για τον αυριανό αγώνα με την Γκεντ. Μαζί του ο Έκτορ Χέφελ. Το www.kerkida.net ήταν εκεί...

Για τις δηλώσεις του Θόρουπ ότι πρέπει να κρατήσει το μηδέν η Γάνδη: “Είναι νόρμαλ αυτό. Αν δεν δεχτούν γκολ θα περάσουν. Για μας είναι το αντίθετο. Πρέπει να σκοράρουμε για να περάσουμε. Είναι 95 λεπτά ο αγώνας. Μπορούν να συμβούν τα πάντα”.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι αλλά και για τον κόσμο της Γάνδης που θα βρεθεί στο γήπεδο. (Γύρω στις 15.000): “Το κλειδί του αγώνα είναι το γκολ. Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι της οποιασδήποτε ομάδας. Αν σκοράρουμε πρώτοι αλλάζει το παιχνίδι του αντιπάλου. Περιμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Περιμένουμε μια ζεστή ατμόσφαιρα από τους γηπεδούχους. Ουσιαστικά αυτό μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο. Είναι κάτι που το διαπιστώσαμε από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα υπέροχο γήπεδο και μια μεγάλη ομάδα”.

“Είναι φανερό ότι η ΑΕΚ μεγαλώνει. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας αύριο. Πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος και φέτος. Θα παλέψουμε 95 λεπτά για να περάσουμε αύριο”.

“Στο ποδόσφαιρο οι αποστάσεις έχουν μικρύνει. Όταν παίξαμε με την Πέτροκουπ όλοι είπαν ότι είναι εύκολο αλλά δεν ήταν. Οι ομάδες προπονούνται το ίδιο. Έχουν τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις. Με εξαίρεση τις ομάδες που είναι μεγαθήρια. Εμείς αντιμετωπίζουμε ένα μεγαλύτερο κλαμπ και έχουμε τις πιθανότητες μας”.

Για το τι παρατήρησε στο πρώτο παιχνίδι: “Είναι μια καλή ομάδα η Γάνδη. Είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις. Είδαμε όμως ότι και το δικό μας επίπεδο είναι ψηλό και μπορούμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Ακόμα κι΄αν ξέρουμε το επίπεδο του αντιπάλου θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για την δική μας ομάδα”.

Για το αν ήρθε στο μυαλό του το παιχνίδι με την Σπαρτάκ στην Μόσχα: “Ελπίζω να το επαναλάβουμε. Φυσικά το έχουμε στο μυαλό μας μετά το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο. Είναι διαφορετικά τα πράγματα όμως. Ελπίζουμε το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο”.

Το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: “Θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενος. Ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο είναι ο κόσμος. Θα παλέψουμε για την νίκη. Νιώθουμε την δύναμη τους και την στήριξη. Ό,τι κάνουμε είναι γι΄αυτούς”.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: “Όλοι διαθέσιμοι”.

ΕΚΤΟΡ ΧΕΦΕΛ

Πως το βλέπουν οι παίκτες: “Νιώθω ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι ένας μεγάλος αντίπαλος αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Προετοιμαστήκαμε σωστά και νιώθουμε έτοιμοι”.

Ποιο είναι το κλειδί του ματς: “Να σκοράρουμε και να είμαστε συμπαγείς. Είναι μια καλή ομάδα η Γάνδη. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς σε όλο το ματς”.

Bet on Alfa, o αγώνας αρχίζει εδώ

δδδδδδδδδδδδδδδδδδδδσσ

Αντρέας Ψάλτης