"Εγώ δεν είδα την καταγγελία Παπασταύρου/Καμία καταγγελία δεν μπορεί να προχωρήσει"

Close
"Εγώ δεν είδα την καταγγελία Παπασταύρου/Καμία καταγγελία δεν μπορεί να προχωρήσει"

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM. Οι σημαντικότερες αναφορές του...

"Δυστυχώς η πορεία που πήρε η Επιτροπή δεν ήταν η καλύτερη και τώρα φαίνεται η απουσία της. Δεν της δόθηκε πίστωση χρόνου και δεν είχαν κατανοήσει τον ρόλο της. Είναι αρωγός του αθλήματος, όχι διώκτης".

"Αυτή τη στιγμή είμαστε μόνο δυο άτομα, εγώ και ο κ.Σαββίδης. Η Επιτροπή δεν λειτουργεί στην κανονικότητα της. Γίνονται καταγγελίες σε άτομα και είναι λάθος. Οι καταγγελίες πρέπει να γίνονται στην Επιτροπή και συγκεκριμένα μέσω του Προέδρου".

"Έχει έρθει σε επαφή μαζί μου ο ΠτΔ προς πίστη του. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα έχω συνάντηση εφ' όλης της ύλης μαζί του, για να δώσουμε ένα τέλος. Αν δεν κάναμε σωστή διαχείριση για να λειτουργήσει σωστά η Επιτροπή, δεν φταίει το άθλημα".

"Καμία καταγγελία δεν μπορεί να προχωρήσει, θα μείνουν σε στασιμότητα μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των ατόμων της Επιτροπής ή μέχρι να αντικατασταθεί στην ολότητά της".

"Έγινε μια καταγγελία από τον κ.Τορναρίτη αλλά πρόσφατα δεν έχει φτάσει κάποια άλλη καταγγελία του".

"Ο κ.Σαββίδης κακώς πράττει κατά την γνώμη μου. Αν κάποιος κάνει κάποια καταγγελία σε μένα, πρέπει να ορίσω τον εαυτό μου ερευνών λειτουργό από μόνος μου;".

"Δεν μπορεί η Επιτροπή να ψαρέψει καρχαρίες με ένα καλάμι. Πρέπει να έχει τα εργαλεία η Επιτροπή. Εδώ μιλάμε για χειραγώγηση αγώνων, δεν είναι απλά ένα λάθος του διαιτητή ή ένα λάθος του VAR".

"Eγώ μέχρι σήμερα δεν έχω δει την κατάθεση του κ.Παπασταύρου. Δεν μπορεί να αρνείται ένα μέλος να δώσει την κατάθεση στα υπόλοιπα μέλη και στον Πρόεδρο. Την ζητήσαμε και αρνείται, λέει ότι ο κ. Παπασταύρου του είπε να μην την μοιραστεί".