Τι σχέση μπορεί να έχει ο νέος πρόεδρος της Γεωργίας, Mikhail Kavelashvili, με τον Temur Ketsbaia; Αμφότεροι ήταν συμπαίκτες στη Ντιναμό Τιφλίδας και την Εθνική Γεωργίας!

Στις 27 Μαρτίου 1996, ο Kavelashvili ήταν στην ενδεκάδα με τον Temur, όταν η Γεωργία νίκησε την Εθνική μας ομάδα με 2-0 σε φιλικό στο Τσίρειο Στάδιο!
Τον Φεβρουάριο του 2000 στο τουρνουά της ΚΟΠ, στο ματς με την Σλοβακία που η Γεωργία κέρδισε με 2-0, πέτυχαν από ένα γκολ Ketsbaia και Kavelashvili!
Εδώ στη φωτογραφία, τα ονόματά τους όταν ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής Γεωργίας για το τουρνουά στην Κύπρο.

Ο Mikhail Kavelashvili, ο οποίος έπαιξε μπάλα μεταξύ άλλων και στη Μάντσεστερ Σίτι, έκανε στροφή στην πολιτική και πλέον είναι ο νέος πρόεδρος της Γεωργίας.
Σήμερα το πρωί, ο σκληροπυρηνικός επικριτής της Δύσης, εν μέσω συγκεντρώσεων και αντιδράσεων χιλιάδων πολιτών της Γεωργίας ορκίστηκε νέος πρόεδρος της χώρας. Και εν μέσω πολιτικής κρίσης στη Γεωργία, καθώς η κυβέρνηση έχει παγώσει τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.