Καραπατάκης για δημιουργία εταιρείας, επενδυτές και κυπριακή διαιτησία

Καραπατάκης για δημιουργία εταιρείας, επενδυτές και κυπριακή διαιτησία

Σε διαδικασίες για να δημιουργηθεί εταιρεία, είπε ο Άντρος Καραπατάκης στην εκπομπή Goal n Roll, προκειμένου να έρθει επενδυτής στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Λαρνακιώτικης ομάδας σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στο Δασάκι αλλά και τη διαιτησία γενικά.

Αναλυτικά:

Για την δημιουργία εταιρείας και για τους επενδυτές: "Είμαστε στη διαδικασία για να δημιουργήσουμε εταιρεία και θα υπάρξει γενική συνέλευση. Είμαστε η πιο όμορφη νύφη για τους επενδυτές... δεν χρωστάμε τίποτα, έχουμε δικές μας εγκαταστάσεις και είμαστε πάντα στην εξάδα. Ο επενδυτής δεν θα βάλει τα λεφτά του για να αποπληρώσει χρέη, είμαστε ελκυστικός προορισμός και θα ψάξουμε να βρούμε επενδυτή όχι για να αναλάβει την ΑΕΚ αλλά για να πορευτεί με την ΑΕΚ. Είχαμε δύο καλές περιπτώσεις στο παρελθόν αλλά ναυάγησε λόγω πολέμου (Ρωσία - Ουκρανία). Έχω υπόψη μου κάποιες περιπτώσεις λόγω επιχειρησιακού μου κύκλου. Σκοπός είναι το πρωτάθλημα, η ομάδα είναι πάντα εκεί και να παίζει καθαρά. Θα έρθει το πρωτάθλημα είναι θέμα χρόνου. Ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει, δεν θα βγάλει κέρδος από αυτό αλλά όσοι θέλουν να επενδύσουν και να έχουν λόγο μπορούν. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε ως Σωματείο δεν πιεζόμαστε".

Για τη διαιτησία: "Ως ΑΕΚ εδώ και 10 χρόνια κρατήσαμε χαμηλούς τόνους, δεν υπάρχει αμνηστία όμως δεν μπορούμε επ' άπειρον να συνεχίσουμε έτσι. Ορισμένοι θέλουν εύνοια αλλά κάθε βδομάδα έχουμε πρόβλημα. Ξοδεύονται εκατομμύρια στο ποδόσφαιρο και οι ομάδες μας έχουν ανέβει πάρα πολύ (εννοεί και σε ευρωπαϊκό επίπεδο) και η διαιτησία μας δεν μπορεί να ακολουθήσει. Ας φέρουμε ξένους αν δεν μπορούν οι δικοί μας. Οι διαιτητές στο Δασάκι δεν ήταν εκεί ή πολύ απλά ήθελαν να κάνουν ζημιά. Δεν θα συνεχίσουμε να έχουμε ανοχή και δεν μπορώ να αποκλείσω ότι υπήρχε σκοπιμότητα στον αγώνα με τον Εθνικό".

Για τις οφειλές και τη φορολογία: "Δεν γίνεται εγώ να χρησιμοποιώ τα χρήματα να πληρώνω τους φόρους μου κι εσύ να φέρνεις παίκτες για να με χτυπήσεις αγωνιστικά. Εμείς τα πληρώσαμε όλα".