Καραπατάκης για επενδυτές και Τζον Χριστοδούλου/"Το ψάχνω, με προβληματίζει-Δεν είναι πάντα τα λεφτά"

Close
Καραπατάκης για επενδυτές και Τζον Χριστοδούλου/"Το ψάχνω, με προβληματίζει-Δεν είναι πάντα τα λεφτά"

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αποκάλυψε στο SUPER MONDAY ότι άρχισε δειλά-δειλά να το ψάχνει για επενδυτές. Τι απάντησε για τον Τζον Χριστοδούλου που αναμένεται να γίνει ο νέος μεγαλομέτοχος της Ομόνοιας. 

Ο Άντρος Καραπατάκης είπε:

-Είναι κάτι που με προβλημάτισε τους τελευταίους 3-4 μήνες.Με απασχολεί πώς θα προχωρήσουμε στο μέλλον. Μπαίνουν επενδυτές στο ποδόσφαιρο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, που μπορούν να βάλουν πολύ μεγάλα ποσά για τα κυπριακά δεδομένα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα αλλάξει ο ποδοσφαιρικός χάρτης.

-Βλέπουμε ομάδες τώρα πιο μικρού διαμετρήματος που μπορούν να συναγωνιστούν τις μεγάλες ομάδες, διότι έχουν πίσω τους έναν επιφανή παράγοντα που μπορεί να βάλει μεγάλα ποσά.

-Το ψάχνω, το κοιτάζω αυτό. Είναι κάτι που μίλησα με τους συνεργάτες μου και θα το ψάξουμε κι εμείς. Στο μέλλον ίσως να είναι ένας… παράγοντας που θα μας βοηθήσει να προχωρήσουμε περισσότερο.

-Δεν έκανα επαφές ακόμα και δεν ξέρω αν θα κάνουμε επαφές. Εμένα με απασχόλησε, γιατί… έρχεται. Κάθε χρόνο μπαίνει ένας νέος επενδυτής. 

Για την περίπτωση Τζον Χριστοδούλου και το ενδεχόμενο να... χαλάσει αρκετά χρήματα και να αλλάξουν οι ισορροπίες: Δεν είναι πάντα τα λεφτά. Να μην πάμε στο άλλο άκρο. Τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά βλέπεις ομάδες που διαχρονικά έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ από μας, 7,8-10 εκατομμύρια ευρώ, δεν τερματίζουν μπροστά μας που έχουμε 4 εκατομμύρια μπάτζετ. Για τους ξένους είναι μηδαμινά αυτά τα ποσά που μιλάμε. Με προβληματίζει πώς θα προχωρήσουμε στο μέλλον.

Δείτε σε βίντεο όλα όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕΚ στους Θωμά Φραντζή, Στέλιο Αναστασίου και Άντρη Ηλία στην εκπομπή του DIGITAL TV:

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

captur