Καραπατάκης: "Με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη θα οδηγήσουμε την ΑΕΚ σε νέες επιτυχίες!"

Καραπατάκης: "Με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη θα οδηγήσουμε την ΑΕΚ σε νέες επιτυχίες!"

Ευχαριστώ του Άντρου Καραπατάκη στους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας - πρόκρισης της ΑΕΚ στους ομίλους.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ γράφει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι

Έχουν περάσει σχεδόν δυο μέρες από την μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας να εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του Conference League και να έχει την προοπτική συμμετοχής στους ομίλους του Europa League με επιτυχή κατάληξη στους επομένους δυο αγώνες με την Ουκρανική Dnipro. 

Με την ευκαιρία αυτής της επιτυχίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συντελεστές – τους συνεργάτες μου στο διοικητικό συμβούλιο, τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή και τους συνεργάτες του, και όλο το υποστηρικτικό προσωπικό για την τεράστια συμβολή τους σε αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Απευθύνω επίσης τις θερμές μου ευχαριστίες στον κόσμο που με την παρουσία του στους αγώνες, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, έσπρωξαν την ομάδα μας σε αυτές τις επιτυχίες. Επίσης, χάρη στην συμβολή τους, το όνειρο της γεμάτης Αρένας έγινε πραγματικότητα.

Η συνέχεια θα είναι γεμάτη από νέες προκλήσεις. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο, να συνεχίσει να στηρίζει όλους τους επαγγελματίες που εργάζονται για το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Με ενθουσιασμό και φιλοδοξία αλλά με σεμνότητα, και ταπεινοφροσύνη θα οδηγήσουμε την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες. 

Όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.