Καραπατάκης στο S.M για επεισόδια: "Έσπαγαν καρέκλες και κανένας δεν συγκινήθηκε..."

Καραπατάκης στο S.M για επεισόδια: "Έσπαγαν καρέκλες και κανένας δεν συγκινήθηκε..."

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν καλεσμένος στο Super Monday. 

Ο Άντρος Καραπατάκης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην ΑΡΕΝΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με την Ανόρθωση... 

Αναλυτικά: 

"Αυτά τα επεισόδια που είδαμε, κάνουν μεγάλη ζημιά στο ποδόσφαιρο μας. Μας στεναχώρησαν πάρα πολύ. Να βλέπεις 4-5 κουκουλοφόρους ανεγκέφαλους να καταστρέφουν το γήπεδο είναι πολύ άσχημο. Αυτοί οι άνθρωποι δεν εκπροσωπούν ούτε την Ανόρθωση, ούτε κανένα. Θα ακολουθήσουμε τακτική μηδενικής ανεκτικότητας. Θα πάρουμε τα δικά μας μέτρα και ορισμένοι από αυτούς δεν θα ξαναμπούν στην Αρένα. Θέλουμε τους καλούς οργανωμένους.

Θα κάνουμε την δική μας ταυτοποίηση. Φαίνονται πολύ ξεκάθαρα ποιοι ήταν μέσα στα επεισόδια. Είμαστε διαθέσιμοι να δώσουμε τα στοιχεία τους στην αστυνομία αλλά και σε άλλα γήπεδα. Κάτι που με ξενίζει εμένα είναι ότι βλέπουμε αυτά τα επεισόδια και δεν επεμβαίνει κανένας.

Για 10-15 λεπτά αυτοί ανθρώποι έσπαγαν καρέκλες και κανένας δεν συγκινήθηκε να μπει στο γήπεδο και μετά έφυγαν και πήγαν σπίτι τους. Τι έκαναν εκτός γηπέδου η αστυνομία, εγώ δεν θέλω΄να τους κατηγορήσω γιατί δεν ξέρω το σχέδιο και το πλάνο τους. Γιατί δεν βλέπουμε σε άλλες χώρες να σπάζουν καρέκλες και να μην γίνεται τίποτα. Κάτι πρέπει να γίνει, να παρθούν μέτρα. Ίσως να απαγορευτεί η μετακίνηση φιλάθλων, κάτι πρέπει να γίνει” 

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL