Καρίγιο ενόψει ΕΝΠ - "Είναι πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε"

Close
Καρίγιο ενόψει ΕΝΠ - "Είναι πολλά που πρέπει να βελτιώσουμε"

Ολοκληρώθηκε η δημοσιογραφική διάσκεψη του Χουάν Καρίγιο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ένωση. Διαβάστε όσα είπε ο Ισπανός ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Παρασκευής:

Η πρώτη τοποθέτηση του κόουτς: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Ένωση είναι μια γρήγορη ομάδα. Δείχνει να βελτιώνεται, ήταν κοντά στο να πάρει την πρώτη της νίκης στο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως κάνει καλή δουλειά. Θέλουμε μόνο την νίκη. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι"

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: "Ο Νάντο και ο Πλάνας είναι εκτός. Έχουμε αμφιβολίες για τον Μίκελ γιατί έκανε μόνο μια προπόνηση. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι"

Για το παιχνιδι με την ΑΕΛ. Τι του άρεσε και τι όχι: "Ήταν το 2ο μας παιχνίδι. Η ομάδα και εγώ χρειάζεται χρόνο. Στο επιθετικό κομμάτι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε τον καλύτερο δυνατό έλεγχο του αγώνα. Η ανταπόκριση που είχαν οι ποδοσφαιριστές μας ήταν εντάξει. Πάντα βελτιωνόμαστε για να πάρουμε την νίκη. Είναι πρόκληση το να πάμε εκεί (στην Ένωση) και να πάρουμε την νίκη"

(Ερώτηση ΚΕΡΚΙΔΑ.ΝΕΤ) Με βάση την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, στις προπονήσεις και τα παιχνιδια… Ποιο στοιχείο θεωρεί πως χρειάζεται βελτίωση ενόψει της συνέχειας. Και τι θέλει να κρατήσει…

"Είναι αρκετά που πρέπει να βελτιώσουμε. Μέρα με την μέρα επιδιώκουμε να αλλάξουμε πράγματα, με την φυσική κατάσταση, την ψυχολογία και την τακτική. Χρειάζεται αρκετά πράγματα η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι είδαμε ένα γκρουπ να κερδίζει και να βελτιώνεται"

Για την αργή επιθετική ανάπτυξη του αγώνα με την ΑΕΛ: "Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην χάνουμε το έλεγχο του αγώνα. Πρέπει να το δουλέψουμε ακόμα περισσότερο αυτό" 

Είπε επίσης... 

"Έχω ξεχωρίσει κάποιους παίκτες της Ένωσης, όπως ο Φελίπε, ο Μαρκόσκι, ο Μπαλοτέλι. Περιμένω ένα παιχνίδι που θα μας περιμένουν. Γι΄αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα προσπαθήσουμε να μην τους επιτρέψουμε να μας κάνουν την ζημιά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε διάρκεια"

Η διάσκεψη μεταδίδεται LIVE STREAMING από το κανάλι της ΑΕΚ…
 

Αντρέας Ψάλτης